3 nieuwe lifestyle-interior tapijt items met Italiaanse invloeden

Een zachtere wereld begint onder je voeten! Namelijk met tapijt. Wij hebben drie nieuwe tapijt items aan onze lifestyle-interior collectie toegevoegd die geïnspireerd zijn op drie prachtige, idyllische en betoverende steden uit Italië. Bologna, Candela en Livorno. Ben jij daar al wel eens geweest?

Het pallet van de items Candela en Bologna zijn op elkaar afgestemd, zodat voor iedere ruimte in huis gekozen kan worden voor hetzelfde kleurbeeld. De Candela is uitermate geschikt voor stoffering van trap en gebruik in studeerkamer. De lage pool is zeer slijtvast en door de samenstelling nauwelijks statisch. Hierbij gecombineerd het item Bologna in dezelfde kleuren, door zijn vaste hoogpool heerlijk zacht voor woon- en slaapkamer. De items Candela en Bologna worden gecombineerd in het staal getoond om juiste het gecombineerd gebruik te vergemakkelijken.

Het item Livorno onderscheidt zich door zijn luxe zachte ’touch’ met een vaste pool met hoogte van 17mm. Het pallet heeft  8 mooie ton sur ton kleurtonen en een ‘silverlook’ uitstraling door de two-tone in garens. Een item dat je echt moet zien en voelen!

Candela

Candela, een prachtig middeleeuws dorpje in Zuidoost-Italië, maar ook ons nieuwe tapijt Candela. Het tapijt is intiem net zoals het dorp. Met Candela heb je de perfecte combinatie van een sterke vloerbekleding en het comfort van tapijt. Candela is daarmee juist geschikt voor een fijne thuiswerkplek. Ook is dit tapijt fijn op de trap wanneer je geluid wilt dempen en toch een strakke uitstraling wilt behouden. 

Bologna

In de stad Bologna is veel te zien! Kenmerkend zijn de mooie torens zoals hiernaast afgebeeld. Bologna is een historische stad met veel kleurtonen in steengebruik. Deze kleuren zijn kenmerkend voor het kleurenpallet van ons tapijt Bologna. Variërend van industrieel grijs tot warm terra met een kleurtwist in garens. Deze schakering geeft de ruimte een luxe uitstralingen en met een poolhoogte van 16mm makkelijk te stofzuigen maar toch zacht in ’touch’!  

Livorno

Tapijt “Livorno” voelt heerlijk aangenaam en zacht en in combinatie met de juiste ondervloer blijft deze zachte uitstraling jarenlang mooi. De isolerende eigenschap van tapijt geldt ook voor de Livorno, dus door de keuze van tapijt in plaats van een harde vloer kan de thermostaat een graadje lager. Bovendien brengt tapijt letterlijk rust in huis. Het dempt de scherpe geluiden en zorgt voor een optimale akoestiek!

Lifestyle-interior tapijtdealer worden?

Bent u al lifestyle-interior tapijt dealer? Dan komt binnenkort uw vertegenwoordiger langs om de tapijtstalen bij u in de winkel te plaatsen. 

Wilt u graag tapijt dealer worden? Dat kan! Neem contact op met uw vertegenwoordiger. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws