4 “lente proof” tips voor het interieur en voor jouw winkel

Hoera, het zonnetje schijnt! Wat geeft dat in huis toch altijd een fijne sfeer. De lentekriebels zijn er en iedereen wil aan de slag. Ramen worden gewassen, voorjaarsbloemen op de vaas en er wordt gekozen voor een frisse nieuw kleur op de muur.

Welke adviezen geven wij voor een lente proof huis? Kleur, structuur, spelen met licht. En hoe houdt je het ongedierte buiten? Wij vertellen je graag een paar mogelijkheden.

Spelen met licht!

Kies voor transparante gordijnen.
Veel licht in huis draagt bij aan een positief gevoel, met een transparant gordijn wordt het licht gefilterd en creëer je een mooie sfeer in huis. Welk type transparant gordijn je daarin adviseert? Inbetweens, Batist, glasgordijn of de moderne Mesh stoffen. Het maakt eigenlijk niet uit! Ze filteren ieder op hun eigen manier het licht. Hierboven afgebeeld onze transparant Inlight. Deze stof bestaat uit 31% linnen. Het linnen zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Zo betrek je buiten met binnen.

Transparant met extra dimensie!
Een transparant met een ingeweven motief is ons item Catch, je ziet dat het motief op de stof mooi vervaagt door het indirecte zonlicht.
Wanneer de zon er direct op zou schijnen wordt het motief geprojecteerd op de vloer of op de wand, een speels lijnenspel ontstaat. Door te kiezen voor een transparant met print of ingeweven motief kun je dus een extra dimensie geven aan het interieur. Spelen met licht en met een lijnenspel. Op de afbeelding ons item Catch in de kleur 50 blackstone.

Lente gevoel op de vloer

Wissel je vloerkleed. 
Niet alleen gordijnen kun je per seizoen wisselen voor een totaal andere look in huis, maar ook een vloerkleed kan wonderen doen voor een totaal andere sfeer! In de winter neigt de keuze vaak meer naar een vloerkleed met een warme look, in de zomer wordt juist vaak voor een licht getint vloerkleed gekozen.Hoog of laagpool maakt daarbij niet uit, de zomerse look kan met beide type vloerkleden gecreëerd worden. Bijvoorbeeld met onze Hotel Collection vloerkleden, hiermee geef je de ruimte niet alleen een luxe, maar ook natuurlijke uitstraling. Door de bamboe vezels die in deze vloerkleden verwerkt zijn hebben de vloerkleden een natuurlijke look met een subtiele stijlvolle glans! Hierboven afgebeeld: Hotel Collection item Russel kleur 62.

Frisse lucht binnen en ongedierte buiten!

Nu het voorjaar is begonnen gaan de ramen en deuren weer open. Heerlijk slapen met de ramen open en wakker worden van de vogels, fluitend in de vroege ochtend.  Muggen en ander kruipend en vliegend ongedierte houden we natuurlijk liever buiten. Het horren seizoen is weer gestart! 

Voor bijna ieder type deur of raam bieden wij met de Multisol horren collectie een passende oplossing. Het compacte programma bestaat uit 5 verschillende producten voor deur- en raamtoepassingen. De horrencollectie van Multisol wordt gepresenteerd in het compacte collectieboek Horren. Hierin komen alle type horren gedetailleerd aan bod. Tevens aandacht voor het speciaal pollen werend- of clearview gaas dat optioneel is. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om de hor in een gewenste RAL kleur te laten spuiten. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Desert (50 LVP 805)

Unieke acties voor onze COREtec-dealers!

Ontek nu de diverse lopende acties van COREtec die interessant zijn voor jou als COREtec-dealer. Profiteer nu van de eindejaarsdeals, verzamel Bol.com-vouchers en maak kans

Stopgap 1600

Nieuwste generatie egaliseermiddel van F.Ball

F.Ball introduceert Stopgap 1600: nieuwste generatie egaliseermiddel Dit geavanceerde product is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie en vertegenwoordigt de volgende stap in vloeregalisatie,

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het