Bekijk hier de nieuwe HEADLINES editie

De nieuwste editie Headlines is uit!

De komende weken gaan onze vertegenwoordigers op pad met de nieuwste editie van ons magazine Headlines! Een magazine waarmee wij een kijkje achter de schermen van Headlam geven, jullie persoonlijk kennis laten maken met een aantal van onze collega’s waarin zij zelf vertellen over hun werkzaamheden bij ons in Zutphen.  

Tevens laten wij een aantal van onze partners aan het woord waarbij zij hun bedrijf voorstellen, specifieke producten uitlichten of een onderwerp aan het licht brengen dat zij belangrijk vinden.  

Het is een Headlines geworden die wij met trots aan je presenteren! Kun je niet wachten tot de ‘live versie’? Met de link hieronder kun je hem alvast vanuit je stoel achter je scherm direct lezen. 

Een greep uit onze topics

Wie zijn wij?
De basis van Headlam BV ligt ruim 110 jaar terug, rond 1905. Wij vertellen jullie een stukje historie dat startte bij de firma Lethem Bros en Mellin in Amsterdam

Wij staan u te woord
Collega Franka is al 24 jaar in dienst bij ons op de afdeling binnendienst. Zij vertelt in het kort hoe zij begonnen is en over haar ervaringen op deze afdeling met als afsluiting een grappige anekdote.

Financieel gemak.
Reinier stelt zich voor als creditmanager van de debiteurenafdeling, een functie die hij bij ons sinds juni vorig jaar bekleedt. Hij licht graag de pluspunten van ons online relatie portal toe, waarmee je zelf 24/7 o.a. jouw orders en finincieel plaatje in kunt zien.  

Onze producten
Gert-Jan neemt je mee in de mogelijkheden met onze lifestyle-interior traprenovatie; “Met ons traprenovatie systeem heb je in een uur tijd moeiteloos een nieuwe trap”. Ook de overige productgroepen als Laminaat, PVC, Vloerkleden, etc. komen uiteraard aan bod.

Happy days Sunny lifestyle
Een compleet nieuwe collectie binnenzonwering is door Astrid ontwikkeld. Daar gaat natuurlijk heel wat aan vooraf. Lees hoe deze collectie tot stand is gekomen, zowel in uitstraling als in inhoud. 

Behind the scenes!
De finishing touch van het ontwikkeltraject van de Mart Visser collecties is altijd de photoshoot op zijn headquarters. Ook hier een kijkje achter de schermen. 

Duurzaam en Wonen
Welke vraag wordt jou gesteld over duurzaam en wonen? Mocht de vraag niet vanuit jouw klant komen, maak jij dan kenbaar wat het aanbod binnen jouw winkel in duurzame producten is? 

Partners aan het woord
Verspreid in ons magazine komen onze partners COREtec, Estillon, F.Ball, Forbo, Gerflor, Multisol en Unifloor aan het woord. Graag willen wij hen ook op deze wijze bedanken voor hun medewerking.

Lees hem direct

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Je kunt onze Headlines nu al digitaal bekijken.
Pak een lekkere kop koffie of thee en ga ervoor zitten. Lees onze verhalen en blader door de wereld van Headlam. Klik op bovenstaande afbeelding om de Headlines digitaal te lezen. 

Vanaf volgende week gaan onze vertegenwoordigers op pad met de Headlines onder de arm en zal je van hem/haar een exemplaar ontvangen. 

Heb je de Headlines toch liever direct? Geen probleem, dan sturen wij je per post een magazine toe. Via onderstaande button kun je deze eenvoudig aanvragen. Vermeld hierbij jouw klantnummer en wij zien direct naar welk adres deze op de post mag.
Heb je jouw klantnummer even niet bij de hand? Geen probleem, vermeld dan zelf even op welk adres je het magazine wilt ontvangen.

Wij wensen je veel leesplezier!

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Explore & Discover dag

Wat was onze Explore en Discover een geweldige dag!Het weer zat mee, de pizza’s waren top en iedereen had er zin in. Bij deze willen