Bliss Smart Blinds. De slimme raamdecoratie van Multisol!

Gemak dient de mens! Vooraf instellen wanneer je rolgordijn dicht gaat of vanuit de tuin je raamdecoratie bedienen via je telefoon? Dat kan nu met Bliss Smart Blinds van Multisol. Geschikt voor Rolgordijnen, Horizontale Jaloezieën (25mm), Plissé, Duette® en Multishades. Bedienbaar met smartphone of afstandsbediening en mogelijk met timers en in te stellen in scenes (groepen en ruimtes met voorgeprogrammeerde posities). Alles zonder hub of en snoerloos, de accu is verwerkt in het product. 

Onderstaande vragen zijn verleden tijd;

 • Ik heb geen stroomaansluiting bij mijn ramen.
 • Dit vereist te veel aanpassingen aan mijn huis.
 • Mijn wifi is niet sterk genoeg.

En alles voor een zeer toegankelijke meerprijs vanaf €119,-.

Wil je alles weten en leren over Bliss Smart Blinds? Meldt je dan aan voor de Multisol webinar Q&A! Onderaan deze nieuwsbrief lees je hier meer over. LET OP! inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 5 maart.

Bedienbaar met smartphone

Het toevoegen van de raamdecoratie gebeurt via een QR-code die via de app gescand dient te worden. Het product-ID is uniek voor iedere raamdecoratie en staat op de achterkant van het label. Je volgt vervolgens de procedure in de app om een nieuwe Bliss Smart Blind toe te voegen. Het is dus ook mogelijk om de raamdecoratie met een afstandsbediening te bedienen. 

Wil je nog alle Multisol Bliss instructiefilmpjes bekijken? Klik dan hier. 

Het horrenseizoen gaat weer van start! Ben jij er klaar voor?

Horren geven de consument de gelegenheid het interieur met buiten te verbinden, zonder dat er ongewenste insecten de woning binnendringen. Voor bijna ieder type deur of raam biedt de Multisol horren collectie een passende oplossing. Het compacte programma bestaat uit 6 verschillende producten voor deur- en raamtoepassingen. 

Waarom de horren van Multisol?

 1. Compact en compleet product portfolio
 2. Hoogwaardige kwaliteit
 3. Zorgvuldig op maat gemaakt
 4. Scherp geprijsd
 5. Aantrekkelijke dealercondities
 6. Goede en snelle service

De hele collectie overzichtelijk in een compacte map gepresenteerd.
Staat het Multisol horrenboek nog niet in uw winkel? Bel de vertegenwoordiger voor meer info.

Schrijf je nu in voor de Multisol Webinar en Q&A!

In samenwerking met Multisol bieden wij een webinar en Q&A aan. Gedurende deze ca. anderhalf uur kom je niet alleen alles te weten over het Bliss Smart Blinds systeem, maar krijg je ook de mogelijkheid om jouw vragen te stellen over bijvoorbeeld de horren.  
Waar?
Gewoon lekker vanuit je eigen stoel! Deze online training volg je vanuit huis of vanuit je winkel op je eigen computer. 
Wat je leert?

 • Alle mogelijkheden van Bliss Smart Blinds.
 • Uitleg installatie van de App.
 • Hoe bedien je de App.
 • Instellen van timer en scenes.
 • Instellen van eindstanden.
 • Hoe te gebruiken met Siri.
 • Q&A.

De webinar zal afgesloten worden met een Q&A waarbij alle mogelijke vragen gesteld kunnen worden aan de expert van Multisol. Niet alleen over het Bliss systeem, maar ook over bijvoorbeeld het horrenprogramma.
Wanneer?
22 maart Maandagochtend 09:30 uur
Kosten?
Voor deelname aan deze webinar vragen wij een kleine vergoeding van €9,95. Naast veel kennis ontvang je ook het deelnemers pakket met o.a. een kleine verrassing en het naslagwerk met alle behandelde punten gedetailleerd uitgelegd. 

LET OP! Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 5 maart!

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat