Brandveiligheid. Ook belangrijk in jouw collectie?

Four Seasons Presentatie en Veilig Wonen & Werken

Heerlijk het voorjaar, alleen laat het zonnetje nog een beetje op zich wachten. Wij hebben onze nieuwste Four Seasons wissel geheel in voorjaarssfeer omgetoverd, al onze Four Seasons dealers hebben in april de nieuwste set plus visual ontvangen. In een handomdraai een etalage in voorjaarskleuren. 

Naast dit frisse kleurthema schenken wij ook aandacht aan het thema “Veilig Wonen & Werken”. Wij vinden veiligheid een onderwerp dat het hele jaar door aandacht verdient. Lees hierover meer verderop in deze nieuwsbrief. 

Alle 5 de items in deze  presentatie zijn daarom ook brandvertragend en komen uit onze Veilig Wonen & Werken collectie.

Zou jij ook een sfeervolle presentatie willen voor in jouw winkel of etalage? Dat kan! Voor een periode van 1 jaar zorgen wij voor 4 nieuwe sfeervolle presentaties! Zorgeloos een etalage gedurende een heel jaar, instappen voor een jaar kan op ieder moment!

Wij verzorgen dan:

  • Sfeerwissel met showbanen inclusief confectie.
  • Bij iedere wissel een bijpassende Visual.
  • 10% inkoop korting op de kwaliteiten die in de display gepresenteerd worden gedurende die presentatie periode.
  • De presentatie blijft in jouw bezit. 

Ook deze kant en klare sfeervolle presentatie in jouw winkel? Laat het ons weten.

Hoe veilig is jouw woning?

Stel deze vraag eens aan je klant!
Liever sta je er niet bij stil, wat gebeurt er als er in huis brand uitbreekt? Een onderwerp waar wij sinds vorig jaar mee bezig zijn. Wij zijn van mening dat het thema “Veiligheid” het gehele jaar onder de aandacht dient te blijven. Wist je namelijk dat binnen 60 seconden een heel gordijn in vlammen op kan gaan en een heel interieur verwoest kan worden!  Alleen een rookmelder is dan niet voldoende! 

lifestyle-interior Veilig Wonen & Werken

Afgelopen september lanceerden wij een complete collectie interieurstoffen met een extra meerwaarde, al deze stoffen zijn brandvertragend. Onze lifestyle-interior Veilig Wonen & Werken collectie, een brede serie bestaande uit 13 items waaronder velours, transparanten en blackouts. Een collectie waarmee wij laten zien dat ook brandvertragende stoffen soepel vallend, trendy en betaalbaar kunnen zijn. De lifestyle-interior FR stoffen zijn te herkennen aan het label Veilig wonen & werken. Voor de consument een duidelijk statement! 

Naast de meerwaarde “veiligheid” hebben onze FR stoffen nog een aantal andere pluspunten:  

  • Hoge kleurechtheid.
  • Makkelijk reinigbaar, waarvan een 7-tal zelfs op 60gr.
  • Groen geproduceerd.
  • Lange levensduur.
  • Voldoen aan Europese norm Classe 1, dus ook geschikt voor projecten.

Mart Visser Finest FR Fabrics

Begin dit jaar lanceerden wij de collectie Mart Visser Finest FR Fabrics. Een toepasselijke naam voor een luxueuze interieurstoffen collectie van verfijnde materialen met als extra meerwaarde de brandvertragende functie.

Als vervolg op het succes van de collectie Designs to Decorate hebben wij, in samenwerking met Mart Visser, deze lijn samengesteld. Door de unieke uitstraling van de stoffen en de toegankelijke prijsstelling zijn deze brandvertragende interieurstoffen prima toepasbaar in het interieur van de consument. Al deze stoffen zijn tevens uitermate geschikt voor projectmatig gebruik aangezien ze allen voldoen aan de Europese norm Classe 1. Van alle items zijn de bijbehorende certificaten beschikbaar en naar wens opvraagbaar.

Een stijlvolle brandvertragende collectie waarmee het creëren van een gevoel van veiligheid een belangrijke meerwaarde is die je jouw klant hiermee kunt bieden. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.