Denk na over veiligheid in huis!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in alle woningen in Nederland rookmelders op te hangen. Niet alleen de rookmelders in huis bieden een gevoel van veiligheid, maar ook door te kiezen voor brandvertragende stoffen als gordijnen in huis. 

Onze brandvertragende stoffen

Het wordt weer donker en de feestdagen staan voor de deur, dat betekent dat de kaarsjes bij veel mensen weer aan gaan. Het is een kleine kans, maar de kans is er dat de kaars omvalt en tegen een gordijn valt. Wist je dat dan in 45 seconden je hele kamer in vlammen kan opgaan. Met brandvertragende gordijnstoffen duurt dit wel tot 24 uur!

Wij bieden veel brandvertragende stoffen. Klik op onderstaande button om deze collectie te bekijken. 

Mart Visser Finest FR Fabrics

Wist je dat we binnen onze Mart Visser collectie ook een brandvertragende collectie hebben? Deze heeft de naam Finest FR fabrics.

Ken je dat heerlijke gevoel wanneer je een mooi hotel binnenloopt waar je direct geïnspireerd wordt door rijke materialen en smaakvolle decoratie? Deze nieuwe collectie Mart Visser “Finest FR Fabrics” past perfect in dat beeld. Ook thuis willen wij verwend worden met stijlvolle materialen om ons heen die ook veilig zijn. Mooie luxe stoffen van verfijnde materialen met een brandvertragende functie volgens de Europese Classe 1 norm. Ook met deze items zijn perfecte combinaties te creëren, de overgordijnen matchen perfect bij de transparanten die zowel in uni’s maar ook met luxe foil prints verkrijgbaar zijn. Alle items zijn uitstekend toepasbaar voor zowel projectmatig gebruik, maar door de toegankelijk prijsstelling ook voor residentieel gebruik. Gevoel van verrijking, beleving en veiligheid, daar gaat het om!

Benieuwd naar deze collectie? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws