CeraTouch is een echte ‘game changer’ in de vloeren wereld.

Een paar weken terug hebben wij je al deels laten weten waarom de CERATOUCH vloerencollectie een echte ‘game changer’ is. Wij hebben misschien je nieuwsgierigheid getriggerd, maar nu leggen wij graag nog meer uit over deze fantastische vloer! 

De CERATOUCH is de nieuwste collectie uit de COREtec® STONE serie. 

CERATOCH combineert het beste van twee werelden!

Namelijk de look & feel kracht van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. 

COREtec® CERATOUCH is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis, zonder enige toevoeging van PVC, en bestaat uit 8 lagen. 

Diverse slijtlagen zorgen voor een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Hetrisico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan! 

Waarom kiezen voor CORETEC® stone?

Het matte effect en reliëfstructuur geven aan de CERATOUCH een natuurlijke look die het moeilijk maakt om de vloer te onderscheiden van echte stenen of keramische vloer. 

Helaas is het installatie proces van keramische vloer lang, vermoeiend en vervuilend. En dan hebben we het nog niet over de hoge kostprijs en broosheid van de tegels. 
COREtec® STONE biedt daarentegen veel voordelen bij renovatieprojecten. Zo is het niet noodzakelijk om het oppervlak eerst te egaliseren of voor de bereiden.COREtec® STONE past zich aan aan matige oneffenheden en kan bovendien op een bestaande vloer geïnstalleerd worden zonder deze te moeten uitbreken. De installatie is eenvoudig dankzij het lichte gewicht – de tegels wegen de helft minder dan echte keramische tegels van – 11 kg/m2

En ook…

De installatie gebeurd door de planken of tegels in elkaar te klikken, zonder gebruik van lijm of mortsel! Hierdoor is het hele installatieproces snel en eenvoudig vergeleken met keramische tegels, wat tijd bespaart bij de plaatsing en het reinigen van de vloeren. 

Wij komen bij je langs!

Wil je deze CERATOUCH collectie van dichtbij bekijken? Dat kan! Wij zijn ON THE ROAD! Wij komen gewoon voor rijden met onze COREtec® bus. Ervaar de vloer van dichtbij. Bekijk de video op Youtube onderaan deze mail. 

Deze Roadshow is geheel vrijblijvend.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.