De juiste binnenzonwering doet meer dan het zonlicht reguleren of de privacy optimaliseren, het zijn ook geweldige en onmisbare sfeermakers, isoleren ruimtes tegen hitte en kou, beschermen meubels tegen uv-straling en zorgen voor een fijne akoestiek. Headlam biedt  met de lifestyle-interior binnenzonwering een hoogstaande en zeer complete collectie. 

Deze lijn wordt gepresenteerd in 8 mooie trendy mappen. Deze zijn met veel zorg en aandacht samengesteld waarmee de collectie compact en compleet gepresenteerd kan worden. Door het handzame formaat is het bovendien  makkelijk mee te nemen, voor bijvoorbeeld advies aan huis. 

Rolgordijnen binnenzonwering

Rolgordijnen als binnenzonwering!

Rolgordijnen op maat zijn een mooie strakke binnenzonwering en hebben door de grote stofkeuze veel toepassingsmogelijkheden. Van sfeervolle transparanten, die het licht mooi doorlaten tot verduisterende stoffen voor de slaapkamer. Al onze stoffen zijn duurzaam gemaakt en met grote zorg gekozen. De systemen kunnen naar wens stijlvol worden afgewerkt met mooie designsteunen en strakke onderlatten. Ook diverse bedieningsmogelijkheden geven je de mogelijkheid tot extra comfort.

Multisolhout

Houten jaloezieën

Kies voor warme eenvoud en luxe met onze houten horizontale jaloezieën. We gebruiken enkel duurzaam hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we oneindig plezier van je raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet. Daarnaast zorgt de keuze van ons hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen. De mogelijkheden voor deze houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en de houtsoort, kleur, ladderband en lamelbreedte zijn helemaal naar wens af te stemmen.

aluminium jaloezieen binnenzonwering

Aluminium jaloezieën binnenzonwering

Horizontale jaloezieën zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval. Door de lamellen naar boven te richten weerkaatst het licht via het plafond, wat voor een egale en natuurlijke verlichting zorgt. Op deze manier is het wel licht in je kamer, maar heb je geen last van de zon. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes: 16mm, 25mm, 35mm en 50mm.

Duple twins binnenzonwering

Duplé binnenzonwering

De dubbelwandige, geplisseerde stof vormt een honingraatstructuur die zorgt voor extra isolatie. De koordjes worden middenin verwerkt waardoor er geen zichtbare gaatjes zijn. Met een dag en nacht uitvoering kan je twee doeken in één product combineren. Bijvoorbeeld een transparante stof voor overdag en een verduisterende kwaliteit voor ‘s nachts. Het zwaarste doek komt altijd boven te hangen en het lichtste doek onder.

Plissé binnenzonwering

Plissé binnenzonwering

De 20 mm Plissé stof bestaat uit een scherp gevouwen stof met een plooibreedte van 20 mm. Wanneer het gordijn opgetrokken is, blijft een compact pakket hangen. Daarom is deze binnenzonwering geschikt voor veel soorten ramen.

Wood Weave Blinds

De exclusieve producten uit de collectie ‘Wood Weave Blinds’ sluiten mooi aan bij de natuurlijke trend. De vouwgordijnen en roll up gordijnen (rolgordijnen), zijn namelijk opgebouwd uit kleine latjes of rietjes van hout die voor een subtiele filtering van het daglicht zorgen. Deze collectie bestaat uit 3 trendy series: Natural Lines, Wooden Shades en Inbetween. Deze series variërend in dichtheid; van open geweven tot gesloten. Hiermee is er voor iedereen een keuze.

Onze binnenzonwering merken