Rolgordijnen binnenzonwering

Rolgordijnen als binnenzonwering!

Rolgordijnen op maat zijn altijd een mooie strakke binnenzonwering en hebben door de grote stofkeuze veel toepassingsmogelijkheden. Van sfeervolle transparanten, die het licht mooi doorlaten tot verduisterende stoffen die ideaal zijn in de slaapkamer. Al onze stoffen zijn duurzaam gemaakt en met grote zorg gekozen. De systemen kunnen naar wens stijlvol worden afgewerkt met mooie designsteunen en strakke onderlatten. Ook diverse mogelijkheden in bediening geven je de mogelijkheid tot extra comfort.

Multisolhout

Houten jaloezieën

Laat de sfeer van de natuur binnen in je interieur. Kies voor warme eenvoud en luxe met onze houten horizontale jaloezieën. We gebruiken enkel duurzaam hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we jou oneindig genot van je raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet. Daarnaast zorgt de keuze van ons hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen. De mogelijkheden voor jouw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur, ladderband en lamelbreedte helemaal af op jouw interieur.

aluminium jaloezieen binnenzonwering

Aluminium jaloezieën binnenzonwering

Horizontale jaloezieën zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval. Door de lamellen naar boven te richten weerkaatst het licht via het plafond, wat voor een egale en natuurlijke verlichting zorgt. Op deze manier is het wel licht in je kamer, maar heb je geen last van de zon. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes: 16mm, 25mm, 35mm en 50mm.

Duple twins binnenzonwering

Duplé binnenzonwering

De dubbelwandige, geplisseerde stof vormt een honingraatstructuur die zorgt voor extra isolatie. De koordjes worden middenin verwerkt waardoor er geen zichtbare gaatjes zijn. Met een dag en nacht uitvoering kan je twee doeken in 1 product combineren. Bijvoorbeeld een transparante stof voor overdag en een verduisterende kwaliteit voor ‘s nachts. Het zwaarste doek komt altijd boven te hangen en het lichtste doek onder.

Plissé binnenzonwering

Plissé binnenzonwering

De 20 mm Plissé stof bestaat uit een scherp gevouwen stof met een plooibreedte van 20 mm. Wanneer het gordijn opgetrokken is, blijft een compact pakket hangen. Daarom is deze binnenzonwering geschikt voor veel soorten ramen.

Onze binnenzonwering merken