Met trots presenteren wij onze lijn lifestyle-interior binnenzonwering. Een hoogstaande zeer complete collectie van 7 productgroepen op unieke wijze gepresenteerd. Deze lijn bestaat uit 8 mooie mappen geheel afgestemd op de trends van nu, een presentatiewijze in sfeer vertaald en uitnodigend voor de consument.

What you see is what you get! Sfeer! Niet alleen de presentatievorm van onze lijn binnenzonwering is ademt sfeer. Als basis zijn de woorden sfeer en trendy allesomvattend voor deze collectie. Aandacht voor detail bij zowel uitstraling als presentatie, passend bij de interieurtrends van deze tijd. Bijvoorbeeld het lederen labeltje als keuze, in plaats van een handvat aan de buitenzijde van de map, een subtiel element en tevens functioneel.

Zo is deze hele collectie samengesteld, compact gepresenteerd, compleet, met oog voor detail en aandacht voor functionaliteit. Tevens handzaam en daardoor makkelijk mee te nemen, dus ook voor advies aan huis.

Rolgordijnen binnenzonwering

Rolgordijnen als binnenzonwering!

Rolgordijnen op maat zijn altijd een mooie strakke binnenzonwering en hebben door de grote stofkeuze veel toepassingsmogelijkheden. Van sfeervolle transparanten, die het licht mooi doorlaten tot verduisterende stoffen die ideaal zijn in de slaapkamer. Al onze stoffen zijn duurzaam gemaakt en met grote zorg gekozen. De systemen kunnen naar wens stijlvol worden afgewerkt met mooie designsteunen en strakke onderlatten. Ook diverse mogelijkheden in bediening geven je de mogelijkheid tot extra comfort.

Multisolhout

Houten jaloezieën

Laat de sfeer van de natuur binnen in je interieur. Kies voor warme eenvoud en luxe met onze houten horizontale jaloezieën. We gebruiken enkel duurzaam hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we jou oneindig genot van je raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet. Daarnaast zorgt de keuze van ons hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen. De mogelijkheden voor jouw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur, ladderband en lamelbreedte helemaal af op jouw interieur.

aluminium jaloezieen binnenzonwering

Aluminium jaloezieën binnenzonwering

Horizontale jaloezieën zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval. Door de lamellen naar boven te richten weerkaatst het licht via het plafond, wat voor een egale en natuurlijke verlichting zorgt. Op deze manier is het wel licht in je kamer, maar heb je geen last van de zon. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes: 16mm, 25mm, 35mm en 50mm.

Duple twins binnenzonwering

Duplé binnenzonwering

De dubbelwandige, geplisseerde stof vormt een honingraatstructuur die zorgt voor extra isolatie. De koordjes worden middenin verwerkt waardoor er geen zichtbare gaatjes zijn. Met een dag en nacht uitvoering kan je twee doeken in 1 product combineren. Bijvoorbeeld een transparante stof voor overdag en een verduisterende kwaliteit voor ‘s nachts. Het zwaarste doek komt altijd boven te hangen en het lichtste doek onder.

Plissé binnenzonwering

Plissé binnenzonwering

De 20 mm Plissé stof bestaat uit een scherp gevouwen stof met een plooibreedte van 20 mm. Wanneer het gordijn opgetrokken is, blijft een compact pakket hangen. Daarom is deze binnenzonwering geschikt voor veel soorten ramen.

Wood Weave Blinds

De exclusieve producten uit de collectie ‘Wood Weave Blinds’ sluiten mooi aan de natuurlijke trend. De vouwgordijnen en roll up gordijnen (rolgordijnen), zijn namelijk opgebouwd uit kleine latjes of rietjes van hout die voor een subtiele filtering van het daglicht zorgen. Deze collectie bestaat uit 4 trendy series. Natural Lines, Cover Up, Wooden Shades en Inbetween. Deze series variërend in dichtheid; van open geweven tot gesloten. Hiermee is er voor iedereen een keuze. Hou je van privacy? Dan is onze serie Cover Up geschikt, of ga je liever voor een fijnere lichtinval dan past de serie Natural Lines het beste.

Onze binnenzonwering merken