lifestyle-interior gordijnen

Kies voor elegante, romantische stoffen of voor luxueus en toch eigentijds met de onze gordijnen collectie om de persoonlijke touch aan je interieur te geven. Combineer en kies voor een aparte manier van confectie.    

Confectie gordijnen

Het kiezen van gordijnstof is één, maar daarna volgt de juiste manier van confectie. Er zijn diverse manieren mogelijk; Wordt het gordijn op ringen gehangen? Kies dan eens voor extra grote ringen of juist boven de ringen nog een extra hoog “hoofdje”. Dit zorgt voor een gordijn met meer body! Bij een gordijn op rail kan gekozen worden voor een standaard confectie met enkele plooi, maar een mooie variatie hierop is de confectie met extra hoge “triple” plooi. Een transparante stof krijgt hierdoor een extra sierlijk en elegante uitstraling.

Gordijnen combineren

Naast de diverse confectiemogelijkheden vinden wij het combineren van stoffen een extra manier van sfeer creëren en vooral het creëren van een uniek gordijn. Denk hierbij aan het toevoegen van een uni als onze stof Diamond als extra hoge bies bovenaan uw gedessineerde gordijn van de stof Tiara. Of een mooie Chenille Uni stof als onze Colosseum voorzien van een voering van onze taft Catwalk wat zorgt voor een rijk geheel.

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

Lees meer »

Pagina's

Wij gingen u voor

Onze gordijnen merken

Mart Visser logo

Als opvolging van het succes van de vloerkleden collectie Mart Visser Carpets werd in september 2018 de interieurstoffen collectie “Designs to Decorate” gelanceerd. In samenwerking met couturier Mart Visser is deze lijn luxueuze interieurstoffen ontwikkeld en inmiddels uitgegroeid tot een mooie serie stijlvolle items.

Mart Visser
lifestyle logo

Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer. Bij het samenstellen van onze lifestyle-interior collectie is kleur naast materiaal een belangrijke factor.

lifestyle-interior