Laminaat, natuurlijker dan je denkt!

De Laminaat vloer blijft populair, al kreeg het de afgelopen jaren concurrentie van de PVC vloer. Nu de consument steeds bewuster leeft met oog voor de natuur neemt de interesse in laminaat, nog sterker toe. Waarom? De consument zoekt producten die duurzaam zijn of duurzaam zijn geproduceerd. De laminaat Rose Collectie van Headlam voldoet aan beide!

Laminaat PEFC keurmerk

Alle items uit deze collectie dragen het PEFC-keurmerk en zijn binnen Europa geproduceerd. Geen lange afstanden dus per boot of vliegtuig. PEFC staat voor duurzaam bosbeheer. Voor iedere gekapte boom wordt een nieuwe boom geplant. De basis van de items uit de Rose collectie bestaat uit hout uit deze duurzame bossen!

Look & Feel van echt hout

Naast het feit dat de items uit de collectie Rose het PEFC-keurmerk dragen en in Europa zijn geproduceerd, zijn ze ook voorzien van het Soft Matt effect. De Rose items staan niet alleen dichtbij de natuur, maar hebben ook de matte uitstraling van echt hout. Het imago van plastic look en een glanzende oppervlakte is verleden tijd. Met de laminaat Rose collectie creëer je een mooie, niet van echt hout te onderscheiden vloer.

Hydro staat voor waterbestendig

Rose Hydro en Rose Wide Hydro zijn twee waterbestendige types laminaat vloeren. De Hydro Protect beschermingstechnologie en het gerenommeerde clicksysteem voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien. Deze items zijn geschikt voor iedere ruimte in huis, van woonkamer en slaapkamer tot keuken en hal. Het Uniclic® systeem zorgt ervoor dat het leggen van een laminaatvloer eenvoudiger is dan ooit. Dankzij het stevige systeem van tand en groef kun je de vloerplanken met een eenvoudige ‘klik’ op hun plaats leggen en sluiten planken naadloos op elkaar aan.

Onze laminaat merken