Laminaat, natuurlijker dan je denkt!

De Laminaat vloer blijft populair, afgelopen jaren kreeg laminaat een concurrent. Namelijk de PVC stroken vloer, maar laminaat is altijd op nummer 1 blijven staan in de consumenten vloerenkeuze. Nu de consument steeds bewuster leeft met oog voor de natuur neemt de interesse in laminaat, nog sterker toe. Waarom? De consument zoekt producten die duurzaam zijn of duurzaam zijn geproduceerd. De laminaat Rose Collectie van Headlam voldoet aan beide!

Laminaat PEFC keurmerk

Alle items uit deze collectie dragen het PEFC-keurmerk en zijn binnen Europa geproduceerd. Geen lange afstanden dus per boot of vliegtuig. PEFC staat voor duurzaam bosbeheer. Voor iedere gekapte boom wordt een nieuwe boom geplant. De basis van de items uit de Rose collectie bestaat uit hout uit deze duurzame bossen!

Look & Feel van echt hout

Naast het feit dat de items uit de collectie Rose het PEFC-keurmerk dragen en in Europa zijn geproduceerd, zijn ze allen ook voorzien van het Soft Matt effect. De Rose items staan niet alleen dichtbij de natuur, maar hebben ook de matte uitstraling van echt hout. Het imago van plastic look en een glanzende oppervlakte is verleden tijd. Met de laminaat Rose collectie creëer je een mooie niet van echt hout te onderscheiden vloer.

Hydro staat voor waterbestendig

Rose Hydro en Rose Wide Hydro zijn twee waterbestendige type laminaat vloeren. De Hydro Protect beschermingstechnologie en het gerenommeerde clicksysteem voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien. Deze items zijn perfect geschikt voor iedere ruimte in huis, van woonruimte en slaapkamer tot keuken en hal. De laminaat Rose Hydro items zijn allen voorzien van het Uniclic® systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het leggen van een laminaat vloer eenvoudiger is dan ooit. Dankzij het stevige systeem van tand en groef kun je de vloerplanken met een eenvoudige ‘klik’ op hun plaats leggen en sluiten planken naadloos op elkaar aan.

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

Lees meer »

Pagina's

Wij gingen u voor

Onze laminaat merken

Krono logo

Je moet je goed voelen in je eigen huis, en dat is wat KronoOriginal® levert: onze laminaatvloeren passen overal, waardoor je huis een gastvrije ruimte wordt om in te vertoeven, met een elegante of natuurlijke uitstraling.

Quick step logo

Het kiezen van de perfecte vloer is een belangrijke stap in het creëren van een bijzonder wooninterieur. Een vloer die past bij je stijl en je leven. Onze laminaat vloeren hebben alles wat je maar wenst. Dankzij de ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins, vind je zeker en vast de vloer van je leven.

Quick-Step
lifestyle logo

Laminaat. Natuurlijker dan je denkt! Naast het feit dat de items uit de collectie Rose het PEFC-keurmerk dragen en in Europa zijn geproduceerd, zijn ze allen ook voorzien van het Soft Matt effect. De Rose items staan niet alleen dichtbij de natuur, maar hebben ook de matte uitstraling van echt hout.

lifestyle-interior