Headlam heeft ondervloeren, lijm of egalisatiemiddelen voor elke klus. Voor elke vloer is er wel een geschikte ondervloer, lijm of egalisatiemiddel. Ook heeft headlam verschillende schoonmaakmiddelen en gereedschappen. Zoals een laminaatknipper, verstekschaar en meer. 

Hieronder onze merken afgebeeld. Klik op een merk voor meer informatie. 

F.Ball - lijm en egalisatiemiddelen

Britse fabrikant F. Ball van vloervoorbereidende producten en vloerlijmen voor de professionele vloerenstoffeerder en vloerenlegger. Opgericht in 1886.

Bostik - lijm en egalisatiemiddelen

De producten van Bostik doen veel meer dan enkel het verlijmen van onderdelen. Ze ontwikkelen al meer dan een eeuw slimme oplossingen waarmee het dagelijks leven vereenvoudigt.

Unifloor logo

Unifloor - ondervloeren

Unifloor biedt de Jumpax® Family. Deze bestaat uit diverse varianten. Het is een uniek, egaliserend en contactgeluid reducerend ondervloersysteem. Jumpax® Family, een snel en droog vloervoorbereidingssysteem voor diversen soorten elastische vloerbedekking.

Estillon - ondervloeren

Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires heeft Estillon een leidinggevende positie in de markt.

Roberts logo

Roberts - gereedschap

Roberts gereedschappen en accessoires worden gezien als een 1e klas merk voor vloerinstallatie gereedschappen, lijmen, profielen en accessoires. De meeste gereedschappen die nu nog steeds gebruikt worden zijn vroeger bedacht door Roberts.

James logo

James - schoonmaakmiddelen

Ben je op zoek naar een uniek onderhoudsadvies op maat voor tapijt en vloerkleden, passend bij jouw wensen en op maat geschreven? Heb je problemen met onderhoud of wil je je vinyl, PVC of bijvoorbeeld laminaatvloer perfect onderhouden? Of wil je weten hoe die vervelende vlek behandeld moet worden? Wij helpen je.