lifestyle-interior PVC

Een collectie met zoveel keuze aan PVC vloeren, daar zijn wij zeker trots op! De PVC vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege de vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins. Laminaat blijft in verkoop de meeste meters maken maar de vraag naar de PVC stroken vloer blijft groeien.

De PVC vloer heeft qua technische ontwikkelingen afgelopen decennia een enorme groei doorgemaakt. Het eerste type PVC vloer dat op de markt kwam was eind vorige eeuw. Bij ons was dit het item Colonia, een soepele dryback stroken vloer. Helaas was toen nog duidelijk te merken dat het product PVC vloeren ‘an sich’ nog in de kinderschoenen stond. De toplaag was nog niet van dien aard dat scuffing strepen voorkomen konden worden, omdat de PU coating nog niet optimaal bleek.

Nu, ruim twintig jaar later, is de PVC stroken vloer als product niet meer weg te denken uit de markt. Diverse merken hebben een eigen collectie gelanceerd en inmiddels uitgebreid met zowel dryback als klik varianten. De soepele klik variant maakte plaats voor de Rigid versie, een uniek product was geboren!

Als Headlam bieden wij inmiddels een breed aanbod in PVC vloeren. Gerenommeerde merken met een ruime keuze in dessins en type PVC vloeren. Nagenoeg alle merken hebben hun assortiment dryback PVC uitgebreid met een klik variant. Ieder merk met zijn eigen specifieke kenmerken en type vloer voor eindgebruik.Naast onze huislijn lifestyle-interior PVC bieden wij ook de collecties van de merken;

lifestyle-interior PVC​

Creëer 80 verschillende vloeren met onze lifestyle-interior PVC collectie! De PVC vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins. Onze huislijn PVC bestaat uit 80 sku’s!! De collectie is niet alleen  uitgebreid met nieuwe dessins, maar ook met nieuwe tegelmaten waarbij de 91x91cm onze favoriet is. 

Welke lijm voor dryback PVC?

De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) van F. Ball bevat lijmadviezen voor vloer bedekkingen van meer dan 200 internationale fabrikanten. Van vinyl, PVC, tapijt en tapijttegels, tot laminaat, hout en kurk. Meer dan 6000 vloerbedekkingen zijn door F. Ball getest. Bovendien is de aanbevolen lijm daarna goedgekeurd door de desbetreffend fabrikant. Zoek de te leggen fabrikant en vloerbedekking op in de gids en kijk welke vloerlijm F. Ball èn de fabrikant adviseren. Kies met een gerust hart de juiste vloerlijm voor de klus. GEGARANDEERD de juiste keuze! Alle lijmadviezen zijn gratis. De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) is: Getest Goedgekeurd Aanbevolen Gegarandeerd Downloadbaar als app

Onze PVC merken