lifestyle-interior PVC

Een collectie met zoveel keuze aan PVC vloeren, daar zijn wij zeker trots op! De PVC vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege de vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins. Laminaat blijft in verkoop de meeste meters maken maar de vraag naar de PVC stroken vloer blijft groeien.  De PVC vloer heeft qua technische ontwikkelingen afgelopen decennia een enorme groei doorgemaakt. Het eerste type PVC vloer dat op de markt kwam was eind vorige eeuw. Bij ons was dit het item Colonia, een soepele dryback stroken vloer. Helaas was toen nog duidelijk te merken dat het product PVC vloeren 'an sich' nog in de kinderschoenen stond. De toplaag was nog niet van dien aard dat scuffing strepen voorkomen konden worden, omdat de PU coating nog niet optimaal bleek. Nu, ruim twintig jaar later, is de PVC stroken vloer als product niet meer weg te denken uit de markt. Diverse merken hebben een eigen collectie gelanceerd en inmiddels uitgebreid met zowel dryback als klik varianten. De soepele klik variant maakte plaats voor de Rigid versie, een uniek product was geboren!   

Ontdek ons brede PVC aanbod

Als Headlam bieden wij inmiddels een breed aanbod in PVC vloeren. Naast onze huislijn lifestyle-interior PVC bieden wij ook de collecties van de merken;Gerenommeerde merken met een ruime keuze in dessins en type PVC vloeren. Nagenoeg alle merken hebben hun assortiment dryback PVC uitgebreid met een klik variant. Ieder merk met zijn eigen specifieke kenmerken en type vloer voor eindgebruik.

lifestyle-interior PVC

Creëer 80 verschillende vloeren met onze lifestyle-interior PVC collectie! De PVC vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins. Onze huislijn PVC bestaat uit 80 sku’s!! De collectie is niet alleen  uitgebreid met nieuwe dessins, maar ook met nieuwe tegelmaten waarbij de 91x91cm onze favoriet is. 

Welke lijm voor dryback PVC?

De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) van F. Ball bevat lijmadviezen voor vloer bedekkingen van meer dan 200 internationale fabrikanten. Van vinyl, PVC, tapijt en tapijttegels, tot laminaat, hout en kurk. Meer dan 6000 vloerbedekkingen zijn door F. Ball getest. Bovendien is de aanbevolen lijm daarna goedgekeurd door de desbetreffend fabrikant. Zoek de te leggen fabrikant en vloerbedekking op in de gids en kijk welke vloerlijm F. Ball èn de fabrikant adviseren. Kies met een gerust hart de juiste vloerlijm voor de klus. GEGARANDEERD de juiste keuze! Alle lijmadviezen zijn gratis. De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) is: Getest Goedgekeurd Aanbevolen Gegarandeerd Downloadbaar als app

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

Lees meer »

Pagina's

Wij gingen u voor

Onze PVC merken

COREtec® is een innovatieve, meerlaagse designvloer met klikprofiel dat de wereld aan jouw voeten legt. Het uitgebreide aanbod bestaat inmiddels uit meer dan 230 decoren, beschikbaar in verschillende formaten en breed kleurenpalet.

COREtec
Quick step logo

Het kiezen van de perfecte vloer is een belangrijke stap in het creëren van een bijzonder wooninterieur. Een vloer die past bij je stijl en je leven. Onze laminaat vloeren hebben alles wat je maar wenst. Dankzij de ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins, vind je zeker en vast de vloer van je leven.

Quick-Step
Gerflor logo

Gerflor is koploper als het gaat om Luxury Vinyl-vloeren. Peter van de Bogert, Marketing Manager Gerflor Benelux: “Wij hebben niet alleen de uitstraling van onze vloeren hoog in het vaandel staan, maar ook het gebruiksgemak en innovatie.

Gerflor
lifestyle logo

De juiste vloer voor de juiste ruimte. Onze lifestyle-interior collectie bestaat uit verschillende soorten vloeren. PVC, vinyl en laminaat zijn momenteel de bekendste type vloeren. Al deze type vloeren leveren wij met 10 jaar garantie.

lifestyle-interior
Forbo logo

Forbo Flooring heeft voor elke ruimte een geschikte vloer: Van hal tot zolder. Kom binnen en ontdek de vele mogelijkheden! e basis voor elke ruimte is een mooie vloer. Een vloer die helemaal past bij jouw woonstijl en wensen.

Forbo

Het click-systeem en de nieuwe robuuste constructie maken deze PVC collectie van Tarkett zo bijzonder en uitermate geschikt voor renovaties, omdat het gemakkelijk en snel direct te installeren is op nagenoeg iedere ondervloer. 100 m2 vloer te plaatsen in 8 uur door 1 persoon!

Tarkett