lifestyle-interior PVC

 

De PVC- vloer is zowel mooi als praktisch. Headlam heeft een grote collectie met een ruime keuze in kleur en dessin. Planken, tegels, visgraat of de Hongaarse punt: ze zorgen voor instant sfeer en allure. Het is een supersterke kunststof vloer met een zeer lange levensduur, heel gemakkelijk in onderhoud, geluiddempend én perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Daarnaast kun je kiezen voor de zgn. klik-PVC en de plak- of dryback-PVC. De eerste variant kan met een vlakke en egale ondervloer relatief makkelijk geïnstalleerd worden. De dryback wordt verlijmd en geeft een superstrak resultaat. Een perfect geëgaliseerde vlakke en gladde ondervloer is daarbij een must. 

Headlam heeft een breed aanbod van gerenommeerde merken met een ruime keuze in soorten en dessins. Nagenoeg alle merken hebben hun assortiment dryback PVC-uitgebreid met een klik variant. Ieder merk met zijn eigen specifieke kenmerken en type vloer voor eindgebruik. Naast onze huislijn lifestyle-interior PVC bieden wij ook de collecties van de merken;

lifestyle-interior PVC​

Creëer 80 verschillende vloeren met onze lifestyle-interior PVC-collectie! Onze huislijn PVC bestaat uit 80 sku’s! De collectie is uitgebreid met nieuwe dessins, maar ook met nieuwe tegelmaten zoals de favoriete 91 x 91cm. 

Welke lijm voor dryback PVC?

De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) van F. Ball bevat lijmadviezen voor vloer bedekkingen van meer dan 200 internationale fabrikanten. Van vinyl, PVC, tapijt en tapijttegels, tot laminaat, hout en kurk. Meer dan 6000 vloerbedekkingen zijn door F. Ball getest. Bovendien is de aanbevolen lijm daarna goedgekeurd door de desbetreffende fabrikant. Zoek de te leggen fabrikant en vloerbedekking op in de gids en kijk welke vloerlijm door F. Ball èn de fabrikant geadviseerd wordt. Zo kies je altijd de juiste vloerlijm. Alle lijmadviezen zijn gratis. De Aanbevolen Lijm Gids (RAG) is: Getest Goedgekeurd Aanbevolen Gegarandeerd Downloadbaar als app

Onze PVC merken