Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard ook de trap. Eén van de meest snelle en strakke oplossingen hiervoor is een traprenovatie pakket van laminaat of PVC. 

Onze leverancier COREtec heeft hiervoor de Stairs® collectie. Onze collectie lifestyle-interior traprenovatie is op basis van laminaat. De collectie bestaat in totaal uit 15 decors, waaronder ook een trendy terrazzo- en marmerlook. Een collectie die je met elke interieurstijl kunt matchen.

Traprenovatie

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject. Hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de meest snelle en strakke oplossingen hiervoor is een traprenovatie pakket van laminaat of PVC. Onze leverancier USFloors biedt op gebied van PVC hun Stairs® collectie.

XXL dubbele trede

Onze collectie lifestyle-interior traprenovatie is op basis van laminaat. De collectie bestaat in totaal uit 15 decors. Waaronder ook een trendy terrazzo- en marmerlook. Een collectie die je met elke interieurstijl kunt matchen. De XXL dubbele traptrede is een extra diepe trede. Is de trede dieper dan 38 cm, dan kun je deze eenvoudig bekleden met onze dubbele trede van maar liefst 61 cm diepte. Door de trapneus aan twee zijden heb je de mogelijkheid twee schuine treden uit één deel te halen.

Overgangsprofiel

Het uitzicht van het aluminium overgangsprofiel heeft een strakkere uitstraling gekregen. Het profiel is gereduceerd naar slechts 20 mm breedte in plaats van 50 mm. De groeven in het profiel zorgen nog steeds voor een veilige overgang naar vloer of overloop.