Traprenovatie

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de meest snelle en strakke oplossingen hiervoor is een traprenovatie pakket van laminaat of PVC. Onze leverancier USFloors biedt op gebied van PVC hun Stairs® collectie. Meer hierover is te lezen op pagina 26 in dit magazine. Als extra mogelijkheid wordt hierbij een montageservice geboden door een extern bedrijf.

XXL dubbele trede

Onze collectie lifestyle-interior traprenovatie is op basis van laminaat. De collectie bestaat in totaal uit 15 decors, waaronder ook een trendy terrazzo- en marmerlook. Een collectie die je met elke interieurstijl kunt matchen. De XXL dubbele trede Ook bij onze collectie aandacht voor de XXL dubbele trede en de strakkere uitstraling van het overgangsprofiel. Is de trede dieper dan 38 cm? Dan kun je deze eenvoudig bekleden met onze dubbele trede van maar liefst 61 cm diepte. Door de trapneus aan de twee zijden heb je de mogelijkheid twee schuine treden uit één deel te halen.

Overgangsprofiel

Het uitzicht van het aluminium overgangsprofiel heeft een strakkere uitstraling gekregen. Het profiel is gereduceerd naar slechts 20 mm breedte in plaats van 50 mm. De groeven in het profiel zorgen nog steeds voor een veilige overgang naar vloer of overloop.

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor