vloerkleedlifestyle

lifestyle-interior vloerkleden

De kers op de taart, dat is een vloerkleed bij het stylen van een interieur. Vloerkleden zijn niet meer uit het Nederlandse woonbeeld is weg te denken, helemaal sinds de harde vloeren op nummer 1 staan bij het inrichten van een woning. Met het aanbieden van een vloerkleed bij een interieurplan biedt je niet alleen een toevoeging in sfeer maar ook veel praktische pluspunten.

De pluspunten van vloerkleden

Een vloerkleed draagt bij aan de verbetering van de akoestiek in een ruimte. Wanneer een ruimte ingericht is met veel ‘harde’ materialen als houten/ lederen meubelen, gestucte wanden en een harde vloer, kan de keuze van de juiste gordijnen en de toevoeging van een vloerkleed zorgen voor minder ‘galm’. Een ander pluspunt van een vloerkleed is het vasthouden van warmte, lekker op de bank zitten met je voeten op een vloerkleed in plaats van op een PVC of laminaat vloer maakt wel degelijk een verschil. Daarom adviseren wij om een vloerkleed zeker mee te nemen in je verkoopgesprek, de klant zal hier zeker blij mee zijn!

De collectie vloerkleden

Onze collectie vloerkleden blijft groeien. Onze basiscollectie bestaat uit ca. 100 items gepresenteerd in compacte bunches. Divers in kleuraanbod en type vloerkleden. Van hoogpolig tot sisal en van knopen tot vintage. Deze items zijn niet alleen leverbaar in standaard maten maar ook op iedere gewenste maat! Dit is uniek en geldt alleen voor alle items uit onze basiscollectie. Bent u nog geen lifestyle-interior vloerkleden dealer dan zorgt onze basiscollectie voor de beste start. Naast deze basis lanceren wij ieder jaar losse aanvullende series. De items uit deze serie zijn los aan de collectie toe te voegen, deze vloerkleden zijn op diverse standaard maten leverbaar.

Onze vloerkleed merken