vloerkleedlifestyle

lifestyle-interior vloerkleden

De kers op de taart, the finishing touch. Dat is een vloerkleed bij het stylen van een interieur. Vloerkleden zijn tegenwoordig een must in het interieur, helemaal sinds de harde vloeren op nummer één staan. Met het aanbieden van een vloerkleed bij een interieurplan bied je niet alleen een toevoeging in sfeer maar ook veel praktische pluspunten.

Naast rond en rechthoekig zijn er diverse speciale vormen bij ons mogelijk zoals organic, ovaal, pebble, cloud of ellips. Maatwerk maakt van je huis een thuis.

De pluspunten van vloerkleden

Een vloerkleed draagt bij aan de verbetering van de akoestiek in een ruimte. Wanneer een ruimte ingericht is met veel ‘harde’ materialen als houten/lederen meubelen, gestucte wanden en een harde vloer, kan de keuze van de juiste gordijnen en de toevoeging van een vloerkleed zorgen voor minder ‘galm’. Bovendien houdt een vloerkleed de warmte vast en is het bijzonder aangenaam aan de voeten.

De collectie vloerkleden

Onze collectie vloerkleden blijft groeien. Onze basiscollectie bestaat uit zo'n 100 items gepresenteerd in compacte bunches. Divers in kleur, structuur, materiaal en formaat. Van hoogpolig tot sisal en van knopen tot vintage en van organic tot ovaal. Kies voor snel leverbare standaardmaten of maatwerk.

Bent u nog geen lifestyle-interior vloerkleden dealer dan zorgt onze basiscollectie voor de beste start. Naast deze basis lanceren wij ieder jaar losse aanvullende series. De items uit deze serie zijn los aan de collectie toe te voegen en deze vloerkleden zijn op diverse standaard maten leverbaar.

Onze vloerkleed merken