COREtec the Essentials Collection. The charm of nature has never been so strong

Cork, the natural choice

De onderlaag van alle items in de COREtec collectie bestaat uit kurk. Waarom? Het voelt warmer aan, de vloer is stiller en door de kurk onderlaag is een extra ondervloer niet nodig. Kurk is een flexibel materiaal dat oneffenheden in de ondervloer opvangt en is tevens schimmelwerend.

Bovendien is kurk één van de meest duurzame materialen! Kurk komt van de bast van de kurkeik, van alle hectare kurk bos op de wereld bevindt meer dan 50% zich binnen Europa in Spanje en Portugal. Een kurkeik kan makkelijk 200 jaar oud worden en om de 9 a 10 jaar kan de bast opnieuw geoogst worden zonder de boom te beschadigen. 

The charm of nature has never been so strong

Het is nog heel even wachten op de nieuwste collectie van COREtec®, eind mei zullen wij hun vernieuwde The Essentials collectie lanceren. Wij tonen alvast graag de sfeer en look van deze collectie, binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. The charm of nature has never been so strong. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in ieder interieur.

In de slideshow is te zien dat je met deze collectie met gemak een interieur dat volledig bij jou past kunt creëren. De collectie is opgebouwd uit verschillende stijlen en kleurtonen en bestaat uit zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en natuurlijke texturen waarbij de charme en de warmte van hout centraal staan.

Jouw stijl met de unieke Multi Series

Dankzij het grote succes van de COREtec visgraat vloeren in kleiner formaat is er in deze vernieuwde collectie ook gekozen voor grotere planken van 91 op 23 cm met micro vellingkant. Deze kan je volgens verschillende legpatronen installeren, afhankelijk van wat bij jou en de ruimte past. Deze extra grote visgraatplanken lenen zich perfect voor grotere ruimtes en zijn dan verkrijgbaar in 3 geheel nieuwe kleuren. 

Jouw stijl met de unieke ‘Multi Series’! Creëer zonder moeite je eigen vloer en leg de vier verschillende formaten in je eigen stijl. Deze serie heeft 4 verschillende plankmaten zowel in lengte als breedte. Variërend van 126mm tot 228mm breed en van 610mm tot 1830mm in lengte. Hoe je de planken legt, is aan jou!

Welke presentatie kies jij? Display of Shop in Shop!

De complete “The Essentials Collection” van COREtec in jouw winkel? Kies voor de twee displays waarin ieder item op groot formaat planken volledig tot zijn recht komt. Of kies voor de volledige COREtec look! De shop in shop presentatie met wand Visual als eyecatcher plus showvloer in 3 types. De ruime presentatiewand maakt de shop compleet.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit