De Accessoires van COREtec® maken de vloer echt af

Voor iedere COREtec® vloer wel een geschikte plint.

Bij een vloer horen plinten! Nu heb je plinten in heel veel soorten, maar de beste plint is natuurlijk bijpassend bij de vloer. Wist je dat de COREtec® collectie bij iedere vloer een bijpassende plint heeft? Zo maak jij die COREtec® vloer nog meer af! De plinten van COREtec® zijn ook nog eens stootvast en 100% waterbestendig. 

Passend bij jouw dessin!

Hieronder leggen wij de soorten plinten voor je uit. 

Design:
Dit is een plint die afgerond is aan de bovenkant en voorzien is van een kabelhouder. Deze plint is beschikbaar voor de collecties: Essentials, Pro Plus, Naturals en Megastone. 

Modern:
Wil je het interieur een moderne uitstraling geven, dat kan met een moderne plint. Deze plint is aan de bovenkant strak en kan worden toegepast bij de vloeren Essentials, Pro Plus, Naturals, Megastone, Authentics. 

Trapafwerking:
Ideaal als je op een bovenverdieping een vloer gaat leggen. Dan kun je bij de trap de COREtec® vloer mooi afwerken met een Stair Cap of Stairnose Flush. 

Quarter Round:
Wil je liever een subtiele plint, dan is de quarter round misschien geschikt. Deze plint is laag en heeft een mooie ronding. 

Overschilderbare plinten

Witte plinten zijn altijd goed! Ook witte plinten heb je in allerlei soorten. Je kunt kiezen voor een strakke witte plint in 3 verschillende hoogtes, een cover plint die je plaatst over de bestaande plint en een elegante plint met de naam Castle. Al deze plinten zijn overschilderbaar, stootvast en 100% waterbestendig. 

CeraTouch plinten

Ben jij al bekend met de nieuwste telg uit de COREtec® familie? dat is namelijk de collectie CERATOUCH. Ook bij deze vloer is bij ieder dessin een bijpassende plint. Hier kun je kiezen uit een stoere plint met afgeronde hoek van 5,8 cm hoog. Of kies voor een ronde plint die de ‘harde’ tegelvloer een stukje zachter laat ogen. 

LET OP: Wij bestellen deze plinten speciaal passend bij jouw COREtec® vloerenorder. Mits voorradig bij de leverancier zijn deze plinten leverbaar met ca. 2 weken. 

Het COREtec® plinten boek is uit voorraad leverbaar, heb je deze dus nog niet in jouw winkel? Bestel deze dan bij je vertegenwoordiger.  

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Onze duurzame gordijncollectie is uitgebreid!

Wij hebben weer een aantal nieuwe duurzame gordijnen mogen toevoegen aan onze Eco Friendly Fabrics collectie. De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen.

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

brandvertragende stoffen

Denk na over veiligheid in huis!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in alle woningen in Nederland rookmelders op te hangen. Niet alleen de rookmelders in huis bieden een