De nieuwste Mart Visser lanceringen die niet aan uw collectie mogen ontbreken!

In 2017 maakten wij kennis met de Mart Visser Carpets collectie en in 2018 lanceerden wij een lijn interieurstoffen, Mart Visser Designs to Decorate, die wij ontwikkelden in samenwerking met couturier Mart Visser.

De Mart Visser Carpets collectie is een exclusieve lijn stijlvolle vloerkleden bestaande uit 9 items verkrijgbaar in standaard maten maar ook op maat gemaakt. De basislijn interieurstoffen Designs to Decorate bestaat uit 41 stijlvolle items gepresenteerd in een collectie van 34 hangers. De items variëren van crushed velours, verduisterend tot transparant- en mesh items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie.

De collectie Mart Visser Carpets is nu uit te breiden met twee nieuwe items; ICXS en MAGIC tevens zijn de items Vernon en Prosper uitgebreid met geheel nieuwe kleuren.

ICXS & MAGIC, de nieuwste items van Mart Visser Carpets

De collectie Mart Visser Carpets is nu uit te breiden met twee nieuwe items, item Magic en item ICXS (hier in afbeelding te zien). De ICXS is verkrijgbaar in 3 tinten, de Magic is een item met veel volume. Een mooie hoogpool verkrijgbaar in de tinten ‘Golden Shades’ en ‘Brique Shades’. Tevens zijn de items Vernon en Prosper uit de basis collectie van Mart Visser Carpets uitgebreid met geheel nieuwe kleuren.

Het ontwikkel traject voor het samenstellen van een nieuwe uitbreiding op de collectie Desings to Decorate wordt altijd in nauwe samenwerking met Mart Visser gedaan. Zo ook de shoot die hierbij hoort, voor ons is de photoshoot altijd de finishing touch.
De stoffen komen tot leven en worden op stijlvolle en kunstzinnige wijze op beeld vastgelegd. De shoot is een creatief samenspel tussen Mart, Paul Bakker (fotograaf) en ons. Met een moodboard worden vooraf de ideeën uitgewerkt, tijdens de shoot wordt gespeeld met licht, beweging en verschillende invalshoeken. Een shot is meestal niet in één keer ‘raak’, tijdens de shoot ‘groeit’ het beeld totdat iedereen vol enthousiasme zegt; “Ja! Dit is hem!”.

Uitbreidingen Mart Visser Paris Rideaux & Launch Winter ’21/’22

Een uitbreiding voor de echte liefhebber! Mart Visser Paris Rideaux. De grove weef items en de interieurstoffen met subtiele glans zijn het meest geliefd in de Mart Visser collectie. Hierop voortgeborduurd brengen wij de uitbreiding Spring Paris Rideaux met 5 nieuwe items.

City Elegance, Modern Painting, Expression en Fabric Artwork. Woorden die deze collectie tot leven brengen. Eén van deze items is de Mixxed: Een robuust transparant item, ontwikkeld met het unieke Artwork op doek van Mart Visser als inspiratie. De specifieke mix in grijs en blauw tinten met de expressie van de abstracte wijze waarop deze gecombineerd worden maken het geheel als een Fabric Artwork.  

Mart Visser Winter launch ’21/’22, een uitbreiding waarbij structuur en touch kenmerkend zijn voor alle vijf de items.

Het transparant item Context (eerste afbeelding van de nieuwsbrief) heeft een duidelijke maar toch verfijnde opengewerkte structuur met subtiele metallic glans. Een transparant met souplesse.

Hier in afbeelding het item Aquaria in de kleur 80 Beaver. Een item met twee gezichten. Eén zijde met schubachtige structuur en matte look, de andere zijde met een rijke glans en super softe touch. De uitstraling van de Aquaria is rijk en mondain en geeft een gevoel van intimiteit.   

Ook de items Squeeze, Cheerful en Woolly zijn items waarbij de structuur en touch uitgesproken zijn.

Stijlvolle Mart Visser show presentatie

De collectie Designs to Decorate wordt bij onze Mart Visser Ambassador klanten gepresenteerd in een passende stalen unit voor alle hangstalen en extra ondersteund door een stijlvolle showpresentatie waarin items groot uitgelicht worden, gecombineerd met visual. Deze presentatie laat de collectie spreken en zorgt voor een unieke eyecatcher in de winkel. Door ook te kiezen voor de extra presentatie van de Finest FR collectie is met alle units samen een echte shop in shop te creëren. Als Mart Visser Ambassador ontvang je bovendien een extra scherpe marge op alle items in de Mart Visser collectie. 

Ben je geïnteresseerd in de Mart Visser Carpets collectie, de Paris Rideaux of Winter 21/22 uitbreiding of om Mart Visser Ambassador te worden? Stuur ons een bericht of neem contact op met je vertegenwoordiger.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws