De nieuwste uitbreiding Mart Visser collectie

Structuren, reliëf en liefde voor verweerde materialen. 

De collectie Mart Visser ‘Designs to Decorate’ is een collectie hoogwaardige stijlvolle interieurstoffen. Deze collectie blijft groeien en blijft mee beweegt met de trends, echter altijd het handschrift van Mart Visser draagt.
Het behouden van de balans in deze collectie in materiaal aanbod en kleur vinden wij zeer belangrijk. Zowel de transparanten, de mesh stoffen, velvets als crushed items geven een gevarieerde en uitgesproken keuzeaanbod in kleur en textuur. Eind 2022 hebben wij de nieuwste uitbreiding interieurstoffen gelanceerd. Inmiddels is deze serie te vinden bij alle Mart Visser gordijndealers en Mart Visser Ambassadors.

De reacties op deze nieuwste uitbreiding van de collectie Designs to Decorate zijn enthousiast. Op de diverse social media kanalen zagen wij al vele berichten voorbij komen. Zowel op Instagram als in Facebook posts en story’s.

Tag ons en wij delen ook jouw bericht! 
Instagram: @lifestyle_interior_byheadlam
Facebook: @Lifestyle.nl
Pinterest: #Lifestyle_interior

Artwork als inspiratie

De nieuwste uitbreiding bestaat uit 8 items waarbij zijn Artwork de inspiratiebron was. Kenmerkend aan de schilderijen, sculpturen en installaties van Mart Visser zijn de structuren, reliëf en liefde voor verweerde materialen. Ook voor deze uitbreiding van de lijn interieurstoffen ‘Designs to Decorate’ zijn de verfijning van materialen en de diversiteit in structuren kenmerkend.

Hieronder lichten wij enkele van de 8 items toe.

Famous

Hierboven een afbeelding van de immens grote hoofden waarvan hij diverse varianten heeft gecreëerd. De grove structuren die hier getoond worden zijn het uitgangspunt geweest voor het transparant item Famous. De Famous is verkrijgbaar in 10 mooie kleurtonen, waarbij zowel donkere als naturel aardse tinten de basis zijn.   

Brilliant

Het item Brilliant Is een fragiele transparant met subtiele structuur verschillen in verfijnde vorm. De inspiratiebron voor dit transparante item was één van zijn objecten vervaardigd van aangetast metaal door corrosie. (hiernaast weergegeven).

Rich

Rich

De interieurstof Rich is een echte eyecatcher! Het motief is opgebouwd uit twee tinten velours met een geschoren patroon. De subtiele glans geeft dit item een rijke uitstraling. Door te kiezen voor confectie met de vleug omhoog wordt de kleur nog intenser! De Rich is uitgebracht in 13 kleuren variërend van warm brique en goud (de kleuren 49MV Flame en 14MV Gold, hierboven afgebeeld) tot een lichte ivoor tint ( kleur 91MV Ivory).

Clever Stuff FR

Clever Stuff FR

De interieurstof Clever Stuff FR is een 100% polyester Fire Resistant, dit item is en een uitbreiding op de collectie “Mart Visser Finest FR Fabrics“. Het is een prachtige transparante stof met natuurlijke uitstraling die zorgt voor een goede basis in een interieur. Alle items van de serie Finest FR Fabrics voldoen aan de Europese Classe 1 norm en beschikken over een certificaat. Naast residentieel gebruik daarom ook uitstekend toepasbaar voor projectmatige doeleinden.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit