De perfecte Match! F.Ball Styccobond & lifestyle-interior PVC

Creëer 80 verschillende vloeren met onze lifestyle-interior PVC collectie! De PVC vloer blijft de trend van nu. Niet alleen vanwege vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins. Eind 2020 introduceerden wij onze nieuwste aanvulling op onze collectie PVC vloeren. Totaal is er nu keuze uit 80 verschillende mogelijkheden, niet alleen in dessins maar ook in diverse formaten in plank en tegel. Hierbij is het tegelformaat van 91x91cm momenteel de Trend! Onderaan dit nieuwsbericht meer over deze trend.

Onze hele lifestyle-interior PVC collectie is nu ook te vinden in de nieuwste digitale versie van de F. Ball Aanbevolen Lijm Gids (RAG®). De lijmadviezen worden uitsluitend in de gids gepubliceerd na het voltooien van een rigoureus testprogramma van 54 dagen in de testfaciliteiten van F. Ball. F. Ball is zelfs zó overtuigd van de lijmadviezen in de Aanbevolen Lijm Gids dat ze garantie geven op de verkregen lijmhechting, voor de levensduur van de vloerinstallatie, zolang men het advies wat betreft vloervoorbereiding en het verwerken van de producten opvolgt. Darren Kenyon, Sales Director van F. Ball: “Als je een vloerlijm gebruikt die onverenigbaar is met de te leggen vloer, loop je het risico dat de vloerinstallatie faalt. Een ongewenst eindresultaat rechtzetten kan een kostbare aangelegenheid zijn. Daarom is het van belang dat stoffeerders nagaan welke lijm het beste past bij welke eindvloer. Na testen is gebleken dat de F. Ball producten en de lifestyle-interior collectie de ideale Match is!

Ook als App te installeren

De gids Aanbevolen lijmgids RAG® is zowel via de F. Ball.com website te vinden als ook via app te installeren. Download de app door op de directe link van de App Store of Google Play te klikken.

Of download de RAG® lijmgids als pdf hier.
Kun je er niet uitkomen of wil je advies over de vele F.Ball producten? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.

Trend! Marmer en betonlook

Niet alleen de marmerlook is een nieuwe trend, ook de vraag naar grote formaten tegels groeit enorm. Wij hebben deze twee trends samengevoegd in onze PVC collectie. De nieuw toegevoegde kleuren marmer- en betonlook zijn namelijk leverbaar in 2 tegel-formaten en door de toplaag van 0.55 ook prima toepasbaar voor projecten.  

  • Formaat klein 45x91cm
  • Formaat groot 91x91cm

Dit laatstgenoemde grote vierkante tegelformaat sluit aan op deze nieuwste trend van grote vloertegels waarmee een ruimtelijk effect gecreëerd kan worden. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.