De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de meest snelle en strakke oplossingen hiervoor is een traprenovatie pakket van laminaat of PVC. Onze leverancier COREtec biedt op gebied van PVC hun Stairs® collectie. 

In onze productgroep traprenovatie bieden wij de collecties van lifestyle-interior (bestaande uit laminaat) en van COREtec (PVC). Beide collecties worden gepresenteerd in een compacte display, hierop zijn de diverse decors te zien. De USP’s worden ook duidelijk zichtbaar op de visual van de display getoond. Met zowel de lifestyle-interior- als de COREtec Stairs display is de hele wijze waarop een trap gerenoveerd wordt duidelijk uit te leggen.

Ben je benieuwd naar onze displays? Klik dan op onderstaande button en scroll op onze pagina displays.

Onze collectie lifestyle-interior traprenovatie is op basis van laminaat. De collectie bestaat in totaal uit 15 decors, waaronder ook een trendy terrazzo- en marmerlook. Een collectie die je met elke interieurstijl kunt matchen.

Je oude trap renoveren in één dag tijd? Dat kan! Dankzij het handige trede-over-trede systeem uit onze traprenovatie collectie gaat dat razendsnel, en je doet het makkelijk zelf. De lifestyle-interior traprenovatie laminaat producten zijn zo ontworpen dat je ze naadloos bovenop oude treden en stootborden plaatst. Zonder je bestaande trap uit te breken dus!

Een nieuwe trap in 4 eenvoudige stappen.

1. Opmeten

Verwijder eerst eventuele oude trapbekleding en lijmresten. En meet vervolgens de treden op. Draaitreden meet je gemakkelijk op met een ijzeren trapspin. 

2. Zagen

Teken telkens de opgemeten treden en stootborden af op de traptrede en zaag op maat.

3. Lijmen

Breng voldoende lijm aan op de oude trede, en druk de trede goed aan in de lijm. 

4. Afwerken

Werk de treden af met de nodige accessoires zoals profielen en eventuele kantenbanden bij een open trap. Kit de naden dichten met voegkit.

traprenovatie

De traprenovatie oplossing voor elke trap!

Een totaaloplossing voor op en gesloten trappin in hout, steen of beton. Duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Bekijk hier de onderdelen.

Traptrede:
300 x 1000 x 56 mm of 380 x 1300 x 56 mm

Stootbord: 
200 x 1300 x 8 mm

Overgangsprofiel: 
56 x 1300 x 12 mm.
Voor een veilige overgang tussen bovenste trede en de vloer of overloop.

Overloopvloer: 
230 x 2050 x 8 mm. Bijpassende vloerplanken met 2-zijdige tand- en groefverbinding

Band voor zijkanten: 60 x 400 mm. Laminaat om zichtbare open zijkanten netjes af te werken.

XXL dubbele traptrede: 610 x 1300 x 56 mm. Een extra diepe trede, te gebruiken bij draaitreden dieper dan 38cm.

Hout, steen, marmer of terrazzolook traprenovatie kleuren!

Wij hebben onze traprenovatie producten in verschillende soorten decors. Van mooie, lichte houttinten tot donker hout. Of kies voor een marmer of terrazzo look op je trap!

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws