De trends voor 2024!

Vorige week hebben wij een trendlezing bijgewoond van Monique van der Reijden. Hierin vertelde ze over de trends voor 2024. Monique van der Reijden, Journalist en trendwatcher reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in interieurtrends. Ze maakt trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur, de Telegraaf en Trendcompass.nl.

Ze heeft ons 4 trends voor 2024 laten zien, waarvan ons hart sneller gaat kloppen! Deze delen wij natuurlijk graag met jullie. Lees hieronder de trends.

Lightness

Naturellen en verschillende wittinten gecombineerd met licht speelt de hoofdrol in deze trend. Licht is er een in vele soorten; daglicht, kunstlicht, sfeerlicht en meer. Door lichtinval worden wittinten elke keer anders. Speel daarom met licht in je interieur!

Hierboven afgebeeld zie je de gordijnstof Simplicity. Deze past perfect in deze collectie. De stof is fris en basic.

Rock Nature

De natuur speelt een grote rol in het interieur. Haal buiten naar binnen! Grove, robuuste materialen komen weer terug. Combineer hout donker steen en andere natuurlijke materialen met planten in huis.

In deze trend passen veel van onze vloeren met houtlook! Zoals ons nieuwste PVC van het merk Natural Life. In die collectie zitten erg veel mooie houttinten.

Positivity

De naam zegt het al, positiviteit! Je wordt van deze trend vrolijk. Deze trend zit vol met veel kleur, grafische prints en crazy accenten. Lijnenspel en blokpatronen worden met elkaar gecombineerd. Dit zorgt voor een funky geheel! Kleuren zoals peach, kobalt blauw en zacht geel zie je terug in deze trend.

Ken jij ons nieuwste gordijn Missoni al? Deze past helemaal thuis in deze te gekke trend! De gordijnstof heeft een funky look en zorgt voor een al positiviteit in je interieur.

Artisanal

Futuristisch staat centraal in deze trend! Bij futuristisch denk je al gauw alleen aan smetteloos wit, maar in 2024 zie je futuristisch gecombineerd met warme tinten zoals rood en hout! Deze combinatie zorgt voor een vernieuwende look in je interieur!

Met een Hongaarse punt op je vloer creëer je de look van Artisanal. Één van onze Hongaarse punten kun je terugvinden in onze Victory vinyl collectie. Victory Parket is een vinyl vloer met unieke uitstraling, zonder de enorme puzzel van het leggen van een visgraat vloer of Hongaarse punt.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat