De woonmaand komt er aan. Jouw winkel in beeld met onze folderservice.

De woonmaand oktober komt er weer aan! Wat zou het leuk zijn als jij je klanten kunt verblijden met een folder op de deurmat. 

Hiervoor bieden wij onze folderservice, het hele jaar door kun je hiervan gebruik maken. Een service waarmee wij voor jou de hele opmaak van de folder verzorgen en waar alleen nog het logo van jouw winkel aan toegevoegd hoeft te worden. Ook het regelen van de verspreiding in jouw regio nemen wij je uit handen. Breng hiermee niet alleen je winkel in beeld, maar profiteer ook van de vele voordelen.

Consumenten actie

e kunt niet alleen profiteren van het gemak van onze folderservice, maar ook van de actie die in de folder staat. 

Lok je klant naar de winkel met onze actie: 
Gratis Mart Visser vloerkleed! 

Wanneer ontvangt je klant een gratis Mart Visser vloerkleed en wat zijn de voorwaarden?
– Gratis Mart Visser vloerkleed 200×290 cm bij besteding van €3000 aan een PVC vloer en/of gordijnstof van lifestyle-interior.*
– Gratis Mart Visser vloerkleed 160×230 cm bij besteding van €2000 aan een PVC vloer en/of gordijnstof van lifestyle-interior.*

*Consumenten Actievoorwaarden 

  • De actie is geldig op alle PVC vloeren & gordijnstoffen van het merk lifestyle-interior
  • Het besteedde bedrag betreft uitsluitend het bedrag van gordijnstof en/ of PVC vloer en niet op eventuele bijkomende kosten waaronder een gordijnrail, confectie, ondervloer, plinten en kosten voor het leggen van de vloer of confectioneren van gordijnen.
  • Een combinatie van meerdere lifestyle-interior PVC vloeren en gordijnstoffen in één consumenten order is mogelijk.
  • Het recht hebben op het Mart Visser vloerkleed geldt niet met terugwerkende kracht en is niet voor contant geld inwisselbaar.
  • Exclusief het Mart Visser vloerkleed Crushed Velvet.
  • Deze consumenten actie loopt van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022. Het gratis Mart Visser vloerkleed wordt toegepast op basis van één factuur, ontvangen binnen de genoemde actieperiode.
  • Stuur je factuur op naar info@lifestyle-interior.nl en vermeld welk Mart Visser vloerkleed je wilt hebben. Bekijk hier de vloerkleden:
  • Het gekozen Mart Visser vloerkleed kunt u ophalen bij de winkel waar u de lifestyle-interior PVC vloer/gordijnen gekocht heeft. 
  • Lifestyle-interior heeft het recht om deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen.

Heeft jouw klant meer dan €2000 aan vloeren of gordijnen bij jou in de winkel besteed, attendeer hen op deze actie en laat je klant dan weten dat zij de factuur kunnen mailen naar info@lifestyle-interior.nl. In de mail ontvangen we ook graag de naam van het gekozen Mart Visser vloerkleed dat zij gekozen hebben. 

Met verspreiding

Onze huis aan huis folder is inclusief verspreiding in de door jouw gekozen postcodes. Maak hiervoor een selectie in de actuele postcode lijst (klik hier). Wij zorgen dat deze in die regio’s in de brievenbus valt. In welke week? Dat bepaal jij zelf. Bekijk in het schema hierboven wanneer je jouw akkoord moet hebben gegeven om de folder in de gewenste week verspreid te willen hebben. 

Digitaal is ook mogelijk 

Steeds vaker lezen we digitaal, daarom is de digitale folder in een stevige opmars gekomen. Ook wij spelen hier op in! Wij bieden bij de huis aan huis folder de mogelijkheid om ook een digitaal folderpakket af te nemen. 

Het is ook mogelijk om alleen voor het digitale folder pakket te kiezen, maar wij zijn van mening dat huis aan huis en digitaal elkaar versterken voor een nog beter resultaat!

Interesse?

Heb je vragen of wil je de folder bestellen? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger. Ook kun je ons mailen voor meer informatie. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.