Onze displays

Op het gebied van vloeren en gordijnen hebben wij verschillende displays. Maak je winkel nog mooier met deze displays. Heb je vragen over de displays neem dan contact op met je vertegenwoordiger. 

Four Seasons Display

Een etalage moet stop-kracht hebben. Met onze Four Seasons presentatie heb je 4 maal per jaar een complete sfeervolle etalage. Wij hebben onze presentatie zo ontworpen dat deze per seizoen een andere uitstraling krijgt. Door middel van visuals bijpassend bij de items die getoond worden, heeft de presentatie iedere keer een andere look & feel. Vandaar de naam Four Seasons presentatie.

De Four Seasons gordijn presentatie is een display die je zowel in de etalage kunt plaatsen als los in de ruimte, dus ook geschikt voor in de winkel. Waarom hebben wij gekozen voor deze manier van presenteren?

Pakkend, sfeervol, allesomvattend en compact met een formaat van 204×116,5x35cm. Een echt visitekaartje voor je winkel!

Wij bieden niet alleen deze display, maar ook andere display’s. Vraag naar de mogelijkheden bij je vertegenwoordiger. 

Traprenovatie Display

Deze display laat zien hoe makkelijk het is om zonder te breken je trap te renoveren. Alle kleuren staan afgebeeld. Wil je deze display in jouw winkel? Vraag je vertegenwoordiger voor meer informatie. 

COREtec Stairs

De trappen van COREtec® Stairs beschikken over hoogwaardige slijtlagen van 0,55 mm dik en kunnen dus zeker tegen een stootje. Dat maakt hen volledig bestand tegen het echte gezinsleven met kinderen en huisdieren. Net als de vloeren van COREtec® zijn de trappen akoestisch dempend door de geïntegreerde kurkonderlaag en de Soundcore- technologie. Hierdoor voelt de trap warm en stil onder de voeten, wat het heel aangenaam maakt om op te lopen. De speciale COREtec®- antisliplaag maakt de trappen bovendien nog eens volledig veilig.

COREtec shop in shop

Een echte shop in shop in je winkel! Dat is mogelijk met deze prachtige COREtec Shop in Shop. In deze shop in shop beleef je veel sfeer. De voorbeeld vloeren geven een goed beeld van de COREtec vloeren. Heb je interesse in deze shop in shop? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger. 

COREtec Autentics

Deze prachtige COREtec Authentics display is bij ons verkrijgbaar. In één oplsoag kun je alle plankafmetingen zien en zie je alle pluspunten van COREtec. 

Gerflor display

Wij hebben 28 bestsellers van Gerflor gepresenteerd in een display. De display is verkrijgbaar met achterwand. De visual achter de display laat je klant een huiselijk gevoel beleven. 

Vraag je vertegenwoordiger voor meer informatie of stuur ons een mailtje! 

Laminaat Display

Een rustpunt in jouw winkel en toch ook een echte Eye Catcher, dat is onze XXL Rose achterwand. De wand is 2 mtr hoog en 2.20 mtr breed en toch maar 1cm dik. Een lichtgewicht en daardoor makkelijk plaatsbaar. Onze drie compacte laminaat displays passen er perfect voor om zo tot een sfeervol geheel te zorgen. De wand kun je zelf op ieder gewenste hoogte plaatsen om de sfeerafbeelding meer of minder in het zicht te laten. 

Wij bieden niet alleen deze display, maar ook andere displays. Vraag naar de mogelijkheden bij je vertegenwoordiger. 

Mart Visser display

Word Mart Visser Ambassador en geniet ook van deze prachtige display in je winkel!

De collectie Designs to Decorate wordt bij onze Mart Visser Ambassador klanten gepresenteerd in een passende stalen unit voor alle hangstalen en extra ondersteund door een stijlvolle showpresentatie waarin de items groot uitgelicht worden, gecombineerd met visual. Deze presentatie laat de collectie spreken en zorgt voor een unieke eyecatcher in de winkel. Door ook te kiezen voor de extra presentatie van de Finest FR collectie is met alle units samen een echte shop in shop te creëren. Als Mart Visser Ambassador ontvang je bovendien een extra scherpe marge op alle items in de Mart Visser collectie.