Extra geld terug bij F. Ball Stopgap 300 & Stopgap Red Bag

In november en december biedt onze partner F. Ball aan al onze klanten een hele speciale aanbieding. Naast de gebruikelijke 2.5 % geld terug op alle producten, ontvangen leden van de Loyalty Club van F. Ball deze maanden EXTRA geld terug op de vertrouwde egalines STOPGAP 300 en STOPGAP RED BAG bij volume afname.

Hoe meer je koopt, hoe meer je bespaart!

SPECIALE ACTIE LOYALTY MEMBERS

Bij aankoop en directe afname van:
3 á 4 volle pallets Stopgap 300 OF Stopgap Red Bag:
+2,5% EXTRA GELD TERUG bovenop de standaard 2,5% loyalty member korting.
Totaal 5%.
 
Bij aankoop en directe afname van:
5 of meer volle pallets Stopgap 300 OF Stopgap Red Bag:
+7,5% EXTRA GELD TERUG bovenop de standaard 2,5% loyalty member korting. 
Totaal 10%.

Klik hier voor de voorwaarden. 

Stopgap 300 & Stopgap Red Bag

Stopgap 300:
Is een sneldrogend egaliseermiddel dat aangemaakt wordt met water. Geschikt voor gebruik op zowel absorberende als niet-absorberende binnenvloeren met zware belasting. Dit egaliseermiddel heeft uitstekende vloei-eigenschappen en kan met een vlakspaan of met een pomp aangebracht worden. Het is geschikt voor gebruik in biologisch kwetsbare omgevingen zoals ziekenhuizen. Voor laagdikten groter dan 10mm wordt aangeraden Aggregate toe te voegen. Klik hier voor meer informatie. 

Stopgap Red Bag:
Dit zelf-uitvloeiend egaliseermiddel is een mengsel van zand, cement en polymeren. Aangemaakt met water vormt het een gladde dichte onderlaag. Geschikt voor absorberende ondervloeren in biologisch kwetsbare omgevingen. Klik hier voor meer informatie. 

Nog geen Loyalty Club member?

Ben je nog geen lid van de Loyalty Club? Meld je hier gratis aan

De Loyalty Club is door F. Ball opgezet om klanten extra voordelen te bieden. Deze voordelen zijn uitsluitend bestemd voor klanten die lid zijn van de Loyalty Club en een geldig lidmaatschap hebben.

Om lid te worden van de Loyalty Club moet een klant aan F. Ball kunnen aantonen dat hij een professionele vloerenlegger is. Het niet nodig om iets te kopen om aanspraak te maken op lidmaatschap, hoewel sommige voordelen van het lidmaatschap alleen te verkrijgen zijn als producten worden gekocht.

F. Ball behoudt zich het recht voor om aanspraak op deelname aan alle onderdelen van het programma volstrekt naar haar eigen inzicht te bepalen, en het recht op bepaalde voordelen kan aan onafhankelijke verificatie onderworpen zijn.

De voordelen als Loyalty Club member

  • Geld terug op alle producten van F. Ball
  • Exclusieve website alleen voor leden
  • Geen maximaal bedrag waarop geld terug kan worden aangevraagd
  • Aanbiedingen en promoties
  • Advies op locatie
  • Product demonstraties en training
  • Prijsvragen
  • Loyalty Club evenementen
  • En veel meer…

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit