Geef je klanten een fijn thuis gevoel!

“Voel je Thuis” de slogan op onze nieuwste vloeren winkelpresentaties. Deze slogan is eigenlijk vertaald vanuit de vraag die veel consumenten zich stellen; “Hoe voelt dat bij mij thuis?” of “Hoe gaat die vloer er bij mij thuis uitzien?”

Onze vloeren displays zijn voorzien van een mooie visuals met interieur settings, passend bij het product dat gepresenteerd wordt in de display. De visual brengt het sfeergevoel van de vloer over en toont hoe de diversiteit in planken op een bepaalde oppervlakte wordt weergeven. Op onze displays zijn alle dessins gepresenteerd op grote showborden, zodat nog beter een beeld te creëren is hoe de vloer op een grotere oppervlakte zichtbaar is. Hierboven een close-up van de Krono, Tarkett en lifestyle-interior PVC displaypresentaties 

Voel de sfeer, Voel de vloer!

Jouw winkel in een nieuw jasje? Met onze “Voel je thuis” presentatie displays creëer je een speels effect in jouw presentatie lijn van harde vloeren. De visual borden van deze presentatie zijn namelijk los te bestellen met naar keuze de contouren van het huis naar links- of rechts. 

Wij bieden deze displays met en zonder visual bord aan bij onderstaande vloeren uit onze collectie. Met een kleine extra investering kiest u voor een groot sfeereffect en een duidelijke weergave van het product voor de consument. 

PVC lifestyle-interior
De lifestyle-interior PVC collectie is er niet alleen in planken, maar ook in tegels. Met deze twee displays zijn 80 verschillende dry back PVC vloeren te creëren. Veel keus op nog geen 1m².

Laminaat Rose
Ons laminaat Rose staat bekend om de voelbare houtstructuur. Doormiddel van onze visual is dit nog duidelijker. Ook staat het Uniclic logo groot afgebeeld, wat laat zien dat deze makkelijk te leggen is. 

Laminaat Krono
In de wereld van Krono laminaatvloeren vind je een ruime keuze aan prachtige decors, met de nadruk op de natuurlijke uitstraling! Dit geeft onze display goed weer.

Tarkett
Ook onze nieuwste Tarkett collectie is verkrijgbaar in de voel je thuis display! Deze sluit helemaal aan op de andere displays en hiermee creëer je eenheid in de winkel. 

Geïnteresseerd?
Wil jij ook de eigenaar worden van deze display? Deze zijn uit voorraad leverbaar. Neem hiervoor contact op met je vertegenwoordiger.

Four Seasons

Met onze Four Seasons display creëer je in een handomdraai een sfeervolle presentatie in je winkel of etalage die aansluit bij het seizoen.

Een mooi visitekaartje voor jouw winkel, handig als je weinig tijd of inspiratie hebt om je etalage aan te kleden en up to date te houden. Met onze Four Seasons display zit je altijd goed, de uitstraling van deze display verandert 4 keer per jaar. Wij stellen voor jou de sfeervolle set bestaande uit 5 banen samen, gecombineerd met een bijpassende visual.  

Afgelopen december hadden wij de Four Seasons display omgetoverd tot een sprankelende kerst presentatie. Inmiddels heeft iedereen hiervoor de nieuwste set ontvangen met een fris winters sfeerbeeld waarin de nieuwste gordijnen en transparanten uit onze collectie uitgelicht worden.

Een mooie bijkomstigheid is dat je als Four Seasons abonnee gedurende de presentatie periode altijd 10% inkoopkorting ontvangt op de items die in de display getoond worden. 

Nog even alles kort samengevat:

  • 4x een sfeervolle wissel set. 
  • 10% inkoopkorting op de gepresenteerde items gedurende de presentatieperiode. 
  • Bijbehorende sfeervolle visual.
  • De display blijft in uw bezit.
  • Four Seasons abonnement €125,- per periode (afname minimaal 1 jaar = 4 periodes) 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.