Haal het voorjaar in huis met onze nieuwste gordijncollectie!

Onze lifestyle-interior gordijncollectie “BLOOM” is geïnspireerd op de natuur! De natuur is niet fris wit en glimmend, maar je ziet oneffenheden. Het is niet gepolijst, maar heeft een ruw randje. Grove structuren in materialen zoals raffia en linnen, kun je in 2021 niet meer omheen. 

In de stijltrend Re-Wild, die wij in onze trend nieuwsbrief van begin dit jaar toelichtte, ga je die oneffenheid terug zien. Het zijn wilde materialen die een levendige uitstraling hebben en in pure kleuren gebruikt worden.

Ted

De touch van dit item doet denken aan een mix van teddy en chenille/velours. 
Robuust van structuur maar super soft. Niet zo zeer qua materiaal een natuurlijk ogend item, maar wel door zijn softe uitstraling met een look die doet denken aan de zandvlaktes van een woestijn.

Aquarel

Een inbetween met print in mooie ton sur ton tinten. Variërend van aardse bruin tinten tot softe naturels. Het item Aquarel heeft een print met natuurlijke zachte vormen die doen denken aan het lijnenspel in de structuur van marmer.

Lush

Het item Lush heeft een zeer rijke uitstraling door de warme intense kleuren en het changeant effect. Een speciale weeftechniek met een kleureffect dat diepte aan de stof geeft. Daarbij geeft de softe touch een extra matte look.

Rocks

De onregelmatige structuur die in deze stof geweven is geeft een stoer en levendig effect. Doordat deze stof een structuur heeft is deze mooi in combinatie met strakke wanden.

Item Reveil in gouden kap!

Ons item Reveil verdient het om in de gouden kap gepresenteerd te worden. De Reveil hoort helemaal thuis in de stijltrend Re-Wild. Het is een stof die natuurlijk, puur en luchtig aanvoelt en ons met de kleine imperfecties midden in de natuur brengt. Krachtige aardse natuurtinten tot pure naturels in het palet sluiten perfect aan op deze trend.

Wil je dit gouden item in jouw winkel als blikvanger presenteren? Kies dan voor promopakket Reveil a €49,95!

Dit pakket bestaat uit 2 showbanen Reveil in de door jouw gekozen kleuren, plus een sfeervolle Visual (zie afbeelding). Bij aanschaf van dit pakket hoort de speciale 15% inkoopkorting op de normale inkoop coupageprijs van de Reveil. (geldig heel 2021). 

Geïnteresseerd?

Onze vertegenwoordigers zijn gestart met de verkoop van de lifesyle-interior SPRING/BLOOM gordijncollectie. Als lifestyle-interior gordijndealer zul je deze set in de maand mei automatisch toegestuurd krijgen. Ben je nog geen gordijndealer van ons maar wel geïnteresseerd in deze stoffen? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.. 

Zij vertellen je alles over onze collectie en ook natuurlijk over het promopakket Reveil. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.