Happy Days, Sunny Lifestyle! De perfecte mix van sfeervol en functioneel

Happy Days, Sunny lifestyle!

Een collectie binnenzonwering met de perfecte mix van sfeervol en functioneel!
De huidige consument is zeer gevoelig voor sfeer en beleving. Wanneer zij een winkel binnen wandelt willen zij ondergedompeld worden in sfeer, zij willen direct een gevoel van comfort en behaaglijkheid beleven. Het liefst in de stijl waar zij voor hun woning naar op zoek zijn.

Het uitgangspunt van onze lijn binnenzonwering Happy days Sunny lifestyle was, een collectie te ontwikkelen die er uitnodigend uit ziet. Waarmee je als consument direct positief geïnspireerd wordt door sfeer, mooie kleuren en de functionele toepassingsmogelijkheden die strakke raambekleding bieden. De vele collages in de boeken zijn een vertaler van sfeer en geven een goed beeld wat een product aan een interieur toe kan voegen. 

Daarnaast is de prijstechnische opbouw van deze collectie sterk en veelzijdig. Zowel in prijs als productaanbod wordt een diversiteit aangeboden van basic mooi, naar chique en verfijnd in de afwerkingsmogelijkheden. Daardoor zeker ook geschikt voor een upgrade naar het hogere segment.

Waar bestaat deze lijn uit? Een zeer complete collectie van 6 productgroepen op unieke wijze gepresenteerd in 8 mooie linnen boeken, geheel afgestemd op de trends van nu. Hieronder lichten wij de productgroepen toe en benoemen kort de USP’s.

Plissé & Duplé

Plissé’s en Duplé’s, een prachtig programma met veel trendy kleuren. In de basis worden de Plissé’s en Duplé’s uitgevoerd in 5 prachtige systeem kleuren, waaronder trendy mat zwart en een chique brons kleur.

De populaire top down- bottom up uitvoering is naast koord bediening nu ook met ketting bediening mogelijk en gemotoriseerd! 

Er wordt een compleet programma met keuze in motorische mogelijkheden geboden van Brel® en Somfy®, het bekende Domotica.

Aluminium jaloezieën

Op technisch vlak zijn bij het samenstellen van de collectie onder andere drie factoren belangrijk geweest; functionaliteit, kwaliteit en innovatie. Onze collectie  aluminium jaloezieën onderscheidt zich door de duidelijke presentatie op lamelbreedte.

Als highlights :
 Ook in een extra trendy matte uitvoering, specifiek uitgelicht binnen de collectie.
• Uitvoeringen mogelijk met een lite-rise bediening en megaview.
• Ons easy fit systeem is een strak montuur waarin o.a. een aluminium jaloezie, maar ook Plissé of Duplé geplaatst kan worden. Ideaal op bijvoorbeeld kiep kantel ramen, geheel afsluitend en strak op het raam gemonteerd door magneetstrips.
Boren is niet nodig! 

Houten jaloezieën

Naast de Plissé gordijnen zijn de houten jaloezieën nog steeds één van de meest populaire producten binnen de productgroep binnenzonwering. 
Bij deze nieuwe collectie horen de nieuwste trends!
• Smalle houten lamellen van 35mm breed in de populaire bamboe uitvoering. Daardoor beter toepasbaar bij ramen met hendels die uitsteken. 

• Ladderbanden nu ook in smalle breedte van 10mm voor een verfijnde chique look.

• Tevens een 50mm lamel die wel tot 360cm breed kan!

Rolgordijnen De luxe & Basicx

Bewuste keuze voor kwaliteit in ons programma rolgordijnen. Prachtige duurzaam geproduceerde doeken met het Oekotex®  label.

Van basicx naar luxe design uitvoeringen. Exclusieve linnenlook screendoeken en een unieke easy link systeem, waardoor je met een minimale kier meerdere rolgordijnen kan koppelen en bedienen tot grote breedtes of hoek opstellingen.

Binnen het rolgordijnprogramma worden mogelijkheden tot 400cm breed geboden, bij deze grote rolgordijnen zorgt een ingebouwd easylift-veer voor een soepele en lichte bediening. Alle doeken zijn overzichtelijk ingedeeld op transparantie graad.

PRESS PACK, BANIER EN BROCHURES

Niet alleen de uitstraling van de boeken ademt sfeer ook de presentatie wijze in de winkel. Als ondersteuning wordt een banier geleverd van 170cm lang, deze kan zowel vrij hangend in de winkel als in de etalage een plek krijgen. Alle productgroepen staan hierop in sfeer getoond, daarbij hoort een stapel brochures om mee te geven aan uw klanten. Tevens ontvangt iedere dealer een digitaal perspakket met vele beelden die online toepasbaar zijn op social media kanalen en website.

DE STUDIO ALS EYECATCHER!
Optioneel kan gekozen worden voor de Studio. Een sfeervolle presentatie van zwart staal die vrijstaand in uw winkel of in uw etalage kan staan. Deze wordt compleet geleverd met een showmodel in stijlvolle kleuren van iedere productgroep. De functionaliteit, details en bedieningsmogelijkheden zijn hiermee van ieder product direct te tonen en uit te voeren. Bij lancering van onze Wood Weave Blinds collectie zal ook hiervan een showmodel toegevoegd worden. Ook bij deze presentatie is sfeer een uitgangspunt geweest. 
Happy days Sunny lifestyle Studio: €695,-

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit