Headlam blijft open | Aangescherpte Corona maatregelen

Beste relatie, Waar iedereen al bang voor was is onlangs uitgesproken door minister-president Rutte. Nederland gaat in lockdown. De cijfers van het aantal besmette personen blijven stijgen, iets dat niemand wenst. De nieuwe lockdown is iets waar niemand op zit te wachten maar die onvermijdelijk en helaas noodzakelijk blijkt. Dit heeft directe gevolgen voor onze branche, winkels moeten sluiten. Net nu in deze belangrijke maand voor de retail. Ook wij als groothandel nemen onze maatregelen maar blijven u waar mogelijk van dienst zijn. – Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar, heeft u advies van hen nodig dan zijn zij telefonisch bereikbaar.


– Tot nader order zullen wij in het gehele land op uw verzoek uw orders blijven leveren. Dit zal door één van onze chauffeurs of door een externe partij verzorgd worden. Om handcontact en contact via de terminal te vermijden zal de chauffeur zelf tekenen voor ontvangst.


– Onze filialen in Zutphen en Rotterdam blijven gewoon geopend, ook het afhalen van orders blijft volgens huidige regels mogelijk. Wij blijven de adviezen van het R.I.V.M. opvolgen, zodra hier wijzigingen op komen stellen ook wij onze maatregelen bij en brengen u op de hoogte. Bovenstaande voorzorgsmaatregelen zullen in ieder geval tot 19 januari gelden. Voor al uw vragen blijven wij als Headlam telefonisch bereikbaar. 

Wij hopen op uw begrip en wensen u de komende periode veel sterkte toe, blijf gezond! 

Vriendelijke groet,
Management Headlam

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.