Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics vullen wij aan met 9 nieuwe stoffen.

Benieuwd naar de nieuwe EFF collectie en waar onze inspiratie vandaan komt? Lees het in onze laatste blog.

Nieuwe gordijncollectie Lifestyle-interior

Het is showtime met onze nieuwe lifestyle-interior gordijnen! De bestsellers crocodile en snake zijn in een nieuw jasje gestoken. Vernieuwende kleuren en subtielere dessins vind je nu terug in de nieuwe stoffen; Dashing, Handsome & Gorgeous! 

Pastell & Remain

Een frisse uitstraling met een zachte glans. Pastell is een verfijnde stof en filtert het zonlicht goed. De lichte linnenlook structuur van de stof Remin past bij elk interieur. Ook mooi voor vouwgordijnen.

Elite Naturelle

Deze stof is één van onze favorieten, want het heeft een matte natuurlijke uitstraling. Stoer en toch elegant! Elite Naturelle bestaat uit zachte natureltinten. Helemaal passend in de japandi, Scandinavische woontrends.

Cocoon

Deze stof is heerlijk om in weg te “cocoonen”. En bovendien houdt dit gordijn kou, tocht en geluid buiten de deur.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat