Headlam lanceert nieuwste laminaat collectie van Krono

In de wereld van Krono laminaatvloeren vind je een ruime keuze aan prachtige decors, met de nadruk op de natuurlijke uitstraling! 

Als je weet welk type vloer je in de toekomst in je huis zou willen hebben, kun je met een gerust hart voor Krono Original® laminaatvloeren kiezen. De voordelen spreken voor zich: stijlvol design, duurzaamheid op lange termijn, hoogwaardige oppervlakken en onderhoudsvriendelijk.

Wij lanceren de nieuwe collectie met 23 kleuren van Krono in een prachtige display! Bekijk hieronder de video om de Krono display te bewonderen.

Chalkboard kitchen decor in open spacious dining room

Welke vloeren zijn er nieuw?

Een geheel nieuwe vloer is de Altitude. Verder breidt de Krono een aantal vloeren uit met nieuwe kleuren, zoals de Cottage, Super Natural Classic, Variostep Wide Body, Impressions en Variostep Classic. 

Al deze vloeren zitten in onze ‘Voel je thuis’ display (zie ook de video hierboven). Wil jij ook de eigenaar worden van deze display? Deze zijn uit voorraad leverbaar. Neem hiervoor contact op met je vertegenwoordiger. 

Hieronder lichten wij de nieuwste vloer Altitude en de bijzondere vloer Impressions uit.

Altitude

Op de afbeelding hierboven zie je het laminaat Altitude. Een laminaat dat zich onderscheidt door de brede en extra lange plankmaat van 200cm. Verkrijgbaar in vier verschillende kleur nuances, voor elk interieur is een passende kleur. 

Plankmaat: 200cm x 24.2cm
4V- Groef
Fabrieksgarantie: 20 jaar

Impressions

De impressions is een laminaatvloer wat het uiterlijk heeft van tegels. Plaats de planken in een raster of een verspringend patroon om het gewenste ontwerpeffect te bereiken en elke kamer te verfraaien – van de keuken tot de woonkamer.

Plankmaat: 128,5cm x 32,7cm
4V- Groef
Geschikt voor vloerverwarming
Fabrieksgarantie: 20 jaar

Waarom Krono?

Krono Original® laminaatvloeren zijn:

 • Robuust: slag-, schok- en drukbestendig.
 • Kras- en slijtvast door de bijzonder harde oppervlakteafwerking.
 • Hittebestendig: Krono Original® laminaatvloeren zijn vlambestendig.
 • Lichtecht: Krono Original® laminaatvloeren zijn UV-lichtbestendig.
 • Natuurlijk: gemaakt van 90 procent hout, dat afkomstig is van duurzame bosbouwpraktijken.
 • Eenvoudig te installeren: snel en eenvoudig dankzij het Krono Original® Twin Clic System en het 1clic 2go en 1clic 2go pure System.
 • Anti-allergie: stof, huidschilfers en haar kunnen zich nergens verbergen.
 • Transporteert warmte: geschikt voor warmwater vloerverwarmingen
 • Duurzaam: levensduur van laminaatvloeren in een woonkamer is 15 tot 20 jaar
 • Geïntegreerd Aqua Stop-systeem: waterdichte HDF-basis (high density fibreboard) biedt de hoogste kernbescherming
 • Perfect en natuurlijk ogend legpatroon: Extra lange eindstukken van panelen (min. 12 cm) om het uiterlijk van een vervelende “bouwsteen” -look te vermijden.
 • Perfecte pasnauwkeurigheid: dankzij hightech productie garanderen onzichtbare voegen bescherming tegen vocht en vuil, een nauwkeurige pasvorm en een natuurlijk legpatroon.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat