Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur

Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het selecteren van onze eigen trendkleur: Forest Glow – een prachtige groene tint met een vleugje goud. Deze trendy combinatie brengt de rust van het bos en de luxe van goud naar je interieur.

Groen in je interieur

Om deze luxe groene look in jouw interieur te laten stralen, kun je kiezen voor groene accessoires, zoals sierkussens, vazen of zelfs een groene muur. We zijn ervan overtuigd dat deze tint ook straalt op vloeren en in raamdecoratie. Ontdek nu de vele mogelijkheden van deze trendkleur.

Groene vloerkleden

Vloerkleden kunnen een geweldige aanvulling zijn op jouw interieur. Neem bijvoorbeeld ons vloerkleed Cisco in kleur 54, een prachtig item uit onze collectie dat perfect in lijn ligt met deze trendkleur.

Groene gordijnen

Deze groene tint vind je in veel van onze gordijnstoffen terug. Zie hieronder de gordijnstof Huggy in de kleur 28 pine. Een stofkleur die perfect in het plaatje van Forest Glow past. De diepe groene kleuraccenten en de vleug geven een luxe uitstraling aan je interieur.

Forest Glow: Huggy Pine

Een van de beste eigenschappen van Forest Glow is de veelzijdigheid ervan. Of je nu een modern, minimalistisch interieur hebt of een meer traditionele inrichting, deze kleur past perfect. Het geeft je de vrijheid om te experimenteren met verschillende stijlen en materialen, en het zorgt ervoor dat je interieur opvalt zonder te schreeuwen.

Licht en groen voor een verfrissend interieur

In onze collectie vind je ook gordijnstoffen met lichte tinten en subtiele groene accenten. Deze combinatie van licht en groen creëert een verfrissende en evenwichtige sfeer in je interieur. Neem als voorbeeld onze gordijnstof Aquarel. Een prachtige semitransparante stof die zorgt voor behoud van licht en tegelijk ook privacy biedt. Het mooie ton sur ton effect in warme kleurcombinaties passen perfect in het interieur van nu.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Nieuwe gordijnstoffen 2024!

14 nieuwe gordijnstoffen Een nieuw jaar betekent nieuwe gordijnstoffen en collecties. 2024, The year of Elegant Touch. We trappen het jaar af met maar liefst

Natural Life 304

Natural Life, nu ook in dryback variant!

Ontdek de voordelen van Natural Life vloeren Onze Natural Life, dé next level PVC vloeren, nu ook verkrijgbaar in een dryback variant! Dezelfde vertrouwde kleuren

Pop of Colour 2024

De trends van 2024!

Deze trends van 2024 mag je niet missen! Als we praten over interieur in 2024, zie je veel combinaties van duurzame materialen en innovatieve technologieën.