Headlam wenst iedereen fijne feestdagen!

2021 was een jaar dat begon met een lockdown en nu ook weer eindigt met een lockdown, wederom een jaar om nooit te vergeten. Met veel flexibiliteit en creativiteit is het ons samen toch gelukt om er een succesvol jaar van te maken en de branche woninginrichting in beweging te houden. 

Alleen samen maken wij ook een succes van het komende jaar! Wij blijven werken aan een groeiende, innoverende en inspirerende collectie. Het voorjaar starten wij met een nieuwe editie van ons magazine Headlines, hierin zijn alle service mogelijkheden te lezen waarvan je gebruik kunt maken. Hierin ook een kijkje achter de schermen bij een aantal van onze afdelingen. Tevens hopen wij jullie in 2022 te mogen begroeten in Zutphen en u weer persoonlijk de hand te mogen schudden. Samen een kop koffie drinken en horen en zien hoe het met jullie gaat.

Wij willen jou bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in ons het afgelopen jaar en wensen je hele fijne feestdagen en vooral een goede gezondheid voor het jaar 2022.

Ook deze laatste weken staan wij voor je klaar!

Wel met aangepaste openingstijden, want ook wij gaan de gezellige kerstdagen en oud & nieuw vieren in huiselijke kring. De laatste weken van het jaar zullen wij daarom niet alle dagen bereikbaar zijn. Hieronder de aangepaste openingstijden van onze binnendienst.

Vr 24 dec.    tot 14:00 bereikbaar.
Do 30 dec.   tot 12:00 bereikbaar.
Vr 31 december zijn wij gesloten. 
Week 52 rijden onze chauffeurs op verzoek.

Op maandag 3 januari zijn wij weer compleet en staan voor je klaar! 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit