Jubileum! 5 jaar COREtec®. Bekijk ook “a stair is born”

Afgelopen maandag was het precies 5 jaar geleden dat de eerste pallet met COREtec® producten ons magazijn ingereden werd. Een dag die wij niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan. COREtec® is sinds die tijd niet meer weg te denken uit ons assortiment. Een top product van een top bedrijf! 

Maandagochtend werden zowel Dhr. Jan Dossche (CEO USFloors) en zijn medewerkers verrast met een taart op zijn kantoor in Kruisem, als ook Nicolas Cnudde (Sales Manager BeNeLux), die op dat moment een bezoek aan ons kantoor in Zutphen bracht. Via de digitale mogelijkheden konden we dit moment gezamenlijk vieren en genieten van de heerlijke taart!

Flash back van 5 jaar geleden

“Tijdens een bezoek aan USFloors International, in Kruishoutem België afgelopen maandag, hebben de vertegenwoordigers van Headlam persoonlijk kennis mogen maken met de leverancier van de serie COREtec® vloeren. Sinds 1 oktober dit jaar is USFloors de samenwerking aangegaan met Headlam en heeft deze groothandel uit Zutphen benoemt tot tweede distributiepartner voor de Nederlandse markt. Voor Headlam een ware toevoeging aan hun brede collectie, dat zich niet alleen tot vloeren beperkt.

Dhr. Jan Dossche (CEO van de Europese tak van USFloors) stelde zich persoonlijk voor en gaf zelf de presentatie. Hierbij werd dieper ingegaan op de wereldwijd gepatenteerde COREtec® constructie, die bestaat uit vier lagen. Tevens werd aandacht besteed aan de vele voordelen van dit type vloerbedekking ten opzichte van andere vloeren.”

(fragment uit het artikel op vloerenplein.nl van 28 oktober 2016)

Inmiddels heeft USFloors zich allang bewezen als unieke leverancier van een uniek product!

Maak van je trap een ster in één dag met COREtec® Stairs!

Een splinternieuwe trap in de stijl van ieders dromen? COREtec® Stairs maakt deze verwachtingen meer dan waar.

Maak de keuze uit één van onze 5 met zorg uitgekozen dessins. Hout of steen, licht of donker: de keuze is aan jouw klant! De installatie gebeurt in slechts één dag. Dankzij de speciale antislip laag zijn de trappen veilig én volledig bestand tegen het echte gezinsleven. De unieke Soundcore®-technologie en geïntegreerde kurkonderlaag zorgen daarbij voor akoestische demping. De trap en vloer kunnen perfect op elkaar afgestemd worden dankzij de bijpassende vloeren, plinten en accessoires.

Tevens geniet gelden ook alle andere COREtec®-voordelen voor COREtec Stairs: 

  • 100% watervast
  • Extreem stabiel
  • Geen acclimatisatie nodig
  • Op elke ondergrond
  • Huisdiervriendelijk
  • Antistatisch

A Stair is born

De COREtec® Stairs collectie wordt gepresenteerd in een trapdisplay waarmee je direct het eindresultaat kan laten zien van een make-over. 

Met vermelding van de 4 extra’s die COREtec® Stairs biedt d.m.v. duidelijke symbolen:

  • Veilig.
  • Akoestisch dempend.
  • Verlichting als toevoeging mogelijk.
  • Snel en gemakkelijk te installeren.   

Naast deze trapdisplay wordt de collectie ook gepresenteerd in een baliedisplay. Compact in formaat: 36x29x50cm en voorzien van de 5 dessins plus voorbeeld van traptredes.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat