Jubileum 5 jaar “Mart Visser” Carpets

Mart Visser, Couturier en kunstenaar met een passie voor interieur. Het is alweer vijf jaar geleden dat onze samenwerking met Mart Visser startte. In 2017 lanceerde hij zijn collectie MART VISSER CARPETS persoonlijk op de vakbeurs InCoDa. Op 11 Mei mochten wij officieel al proosten op dit 5 jarig jubileum, de dag dat hij destijds de collectie persoonlijk aan ons presenteerde bij leverancier Karpi. In september 2018 werd het succes van de Carpets lijn uitgebreid met de lancering van MART VISSER ‘Designs To Decorate’, een lijn stijlvolle interieurstoffen die inmiddels bestaat uit 51 items gepresenteerd in 44 hangers.

Op de komende editie van InCoDa zullen wij de nieuwste items van deze collecties presenteren. En wie weet zal hij hierbij ook persoonlijk weer aanwezig zijn.

Mart Visser Carpets

De collectie Mart Visser Carpets, een gevarieerde lijn vloerkleden met 10 stijlvolle en unieke dessins. Inmiddels is deze collectie uitgegroeid tot een succesvolle lijn die onlangs werd uitgebreid met twee nieuwe items; ICXS (hier afgebeeld) en MAGIC (te zien in de slide hierboven). De succesvolle items Vernon en Prosper zijn uitgebreid met geheel nieuwe kleuren. Het item Prosper is nu verkrijgbaar in 12 kleuren waaronder de frisse, zomerse tinten Powder Rose en Powder Blue. Het pallet van het item Vernonbestaat nu uit 7 warme kleuren waar onlangs de Linnen Gold aan toegevoegd is.  

Één van de favorieten, Berger, is NU voorzien van een dikkere vilten rug. Dit zorgt voor een soft tred en nog betere akoestiek in de woning. 

Elegance en Fragile uit de serie Paris Rideaux

Mart Visser Design to Decorate

De collectie ‘Designs to Decorate’ een collectie hoogwaardige stijlvolle interieurstoffen die blijft groeien en mee beweegt met de trends, echter altijd het handschrift van Mart Visser draagt. Het behouden van de balans in deze collectie, met een divers aanbod in materialen en specifieke kleuren, vinden wij zeer belangrijk. Zowel de transparanten, de mesh stoffen, blackouts, velvets als crushed items geven een gevarieerde en uitgesproken keuzeaanbod in kleur en textuur.
 Om deze collectie actueel te houden, zijn wij ook kritisch en zal deze in beweging blijven. Gedurende een jaar zal er soms toch afscheid genomen worden van items als blijkt dat deze de collectie niet meer versterken. Het lanceren van nieuwe series zorgt dat de collectie krachtig blijft. De meest recent toegevoegde series ‘Paris Rideaux’ en ‘Winter Launch’ zorgen voor het behoud van de synergie binnen de collectie.

Hier afgebeeld de items Elegance en Fragile uit de serie Paris Rideaux. Mooie soepel vallende kamerhoog items met een op elkaar afgestemd kleuren pallet.

Sneek Peak

Achter de schermen werken wij aan de nieuwste uitbreiding van de collectie Designs to Decorate. Het wordt wederom een serie met hoogwaardige stoffen en zeker ook een aantal verrassende items.  Hier alvast een sneak peek van één van deze nieuwe items. Nog even geduld voor de hele serie … 

Mart Visser Ambassador

Het succes van deze collectie delen wij graag. Ben je geïnteresseerd in de Mart Visser Carpets collectie of de Mart visser interieurstoffen lijn? Onze vertegenwoordiger adviseert graag over de mogelijkheden hieromtrent.

Als Mart Visser Ambassador ontvang je namelijk vele extra’s, waaronder een stijlvolle presentatie voor in je winkel waarin de items goed tot zijn recht komen, grote visuals geheel in stijl plus een digitaal pakket voor extra presentatie mogelijkheden op jouw website of social media kanalen.

Voor meer informatie, stuur ons een bericht of neem contact op met je vertegenwoordiger.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Nieuw! Krono Wide Body Premium

Krono heeft 4 nieuwe items. Namelijk de Wide Body Premium. Deze items hebben een extra brede plank. De brede plank is niet meer weg te

F. Ball lanceert next generation egaliseermiddel

F. Ball, Britse fabrikant van egalines en vloerlijmen lanceert de laatste aanwinst in het assortiment hoogwaardige egaliseermiddelen, Stopgap 1500 AquaPro. Stopgap 1500 AquaPro is ontwikkeld

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.