Keep Moving! Samenwerking Headlam & Flowsports

Alle focus op je voetbalcarrière en optimale service daar omheen. Dat is waar FlowSports naar streeft met en voor de profvoetbalsters en coaches die zij vertegenwoordigen. Aan die service gaat Headlam bijdragen middels een samenwerking met FLOWSPORTS.

Vorige week is dit partnership beklonken met het ophangen van de eerste lifestyle-interior gordijnen op het nieuwe kantoor van FlowSports in Oldenzaal, waar Leoni Blokhuis (Managing Director / Women’s Football Executive) de gordijnen in ontvangst nam. De finishing touch, het ophangen van de gordijnen, werd verzorgd door William Bloem, vertegenwoordiger Headlam regio Noord/ Oost Nederland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FlowSports is een internationaal managementbureau in het vrouwenvoetbal en behartigt de belangen van profvoetbalsters en coaches, waaronder Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden. FlowSports is verantwoordelijk voor hun voetbalcontracten en commerciële contracten en biedt daarnaast een hoogwaardige service om de voetbalsters en coaches zoveel mogelijk te ontzorgen. De samenwerking met Headlam is ondersteunend aan die service en bestaat onder andere uit een exclusief advies voor de speelsters bij de keuze in lifestyle-interior vloerkleden, gordijnen en binnenzonwering. Dit traject zal in samenwerking zijn met de lifestyle-interior gordijndealers voor optimale service.

Benieuwd waar de volgende raamdecoraties komen te hangen? Volg FlowSports en de voetbalsters op hun Instagram pagina’s!

Headlam & Flowsports. Keep Moving! 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Explore & Discover dag

Wat was onze Explore en Discover een geweldige dag!Het weer zat mee, de pizza’s waren top en iedereen had er zin in. Bij deze willen