Folderservice

Al bekend met onze folderservice? 
Het hele jaar door kun je hiervan gebruik maken. Één van onze specials is een service waarmee wij voor jou de hele opmaak van de folder verzorgen en waar alleen nog jouw logo plus winkelgegevens aan toegevoegd hoeven te worden. Ook het regelen van de verspreiding in jouw regio nemen wij je uit handen. Breng hiermee niet alleen je winkel in beeld, maar ook gebruik van de consumenten actie. 

Onze huis aan huis folder is inclusief verspreiding in de door jouw geselecteerde postcode regio’s uit de lijst. In welke week? Dat bepaal jij zelf. Lever een maand voor de gewenste verspreidingsweek jouw logo en winkel gegevens aan, zodra je jouw akkoord op alles hebt gegeven zal de verspreiding twee weken later plaatsvinden. 

Vermelding op onze
lifestyle-interior website
als dealer!

Ben je één van onze lifestyle-interior dealer op het gebied van vloeren of gordijnen? Dan word je vermeld als dealer op onze lifestyle-interior website. Zo ben jij ook voor de consument zichtbaar. 

Vloeren Display's

Een rustpunt in jouw winkel en toch ook een echte Eye Catcher, dat is onze XXL Rose achterwand. De wand is 2mtr hoog en 2.20 mtr breed en toch maar 1cm dik. Een lichtgewicht en daardoor makkelijk plaatsbaar. Onze drie compacte laminaat displays passen er perfect voor om zo tot een sfeervol geheel te zorgen. De wand kun je zelf op ieder gewenste hoogte plaatsen om de sfeerafbeelding meer of minder in het zicht te laten. 

Wij bieden niet alleen deze display, maar ook andere display’s. Vraag naar de mogelijkheden bij je vertegenwoordiger. 

Mart Visser display

Word Mart Visser Ambassador en geniet ook van deze prachtige display in je winkel!

De collectie Designs to Decorate wordt bij onze Mart Visser Ambassador klanten gepresenteerd in een passende stalen unit voor alle hangstalen en extra ondersteund door een stijlvolle showpresentatie waarin de items groot uitgelicht worden, gecombineerd met visual. Deze presentatie laat de collectie spreken en zorgt voor een unieke eyecatcher in de winkel. Door ook te kiezen voor de extra presentatie van de Finest FR collectie is met alle units samen een echte shop in shop te creëren. Als Mart Visser Ambassador ontvang je bovendien een extra scherpe marge op alle items in de Mart Visser collectie. 

Four Seasons Display

Een etalage moet stop-kracht hebben. Met onze Four Seasons presentatie heb je 4 maal per jaar een complete sfeervolle etalage. Wij hebben onze presentatie zo ontworpen dat deze per seizoen een andere uitstraling krijgt. Door middel van visuals bijpassend bij de items die getoond worden, heeft de presentatie iedere keer een andere look & feel. Vandaar de naam Four Seasons presentatie.

De Four Seasons gordijn presentatie is een display die je zowel in de etalage kunt plaatsen als los in de ruimte, dus ook geschikt voor in de winkel. Waarom hebben wij gekozen voor deze manier van presenteren?

Pakkend, sfeervol, allesomvattend en compact met een formaat van 204×116,5x35cm. Een echt visitekaartje voor je winkel!

Wij bieden niet alleen deze display, maar ook andere display’s. Vraag naar de mogelijkheden bij je vertegenwoordiger.