Koud buiten, warm binnen. Tijd voor vloerkleden!

De “harde vloeren” staan op nummer 1 bij het inrichten van een woning, maar juist een vloerkleed zorgt voor de finishing Touch! Combineer en Creëer met de collectie vloerkleden van lifestyle-interior!

Onze collectie vloerkleden blijft groeien. Onze basiscollectie bestaat uit ca. 100 items gepresenteerd in compacte bunches. Divers in kleuraanbod en type vloerkleden. Van hoogpolig tot sisal en van knopen tot vintage. Deze items zijn niet alleen leverbaar in standaard maten maar ook op iedere gewenste maat! Dit is uniek en geldt alleen voor alle items uit onze basiscollectie. Bent u nog geen lifestyle-interior vloerkleden dealer dan zorgt onze basiscollectie voor de beste start. De prijs van deze set is €400,-

Naast deze basis lanceren wij ieder jaar losse aanvullende series. De items uit deze serie zijn los aan de collectie toe te voegen, deze vloerkleden zijn op diverse standaard maten leverbaar. Deze maand hebben wij  een aanvulling van 3 series; Badour – Serengi – Siberian. Ieder met een geheel eigen uitstraling, kleurenpallet en Touch. Hieronder hebben wij ze alle drie uitgelicht.

Wil je jouw hele collectie compleet maken, kies dan voor de unieke serie vloerkleden ‘Hotel Collection!’ of ‘Mart Visser Carpets’. Deze collecties zijn chique, elegant en exclusief!

Serengi

Een type vloerkleed met een warme uitstraling en een grafisch reliëf patroon dat toch een natuurlijke look geeft. De warme kleuren met subtiele glans geven dit vloerkleed hotel chique uitstraling.

De samenstelling van de Serengi bestaat voor 53% uit Renerated Cotton. Een wijze van recycling van bestaand katoen textiel naar nieuwe katoen garens. Regenerated cotton heeft altijd een iets robuustere look en geeft het reliëf van dit vloerkleed daarom ook deze unieke uitstraling.  
Verkrijgbaar in de maten:
155cm x 230cm 
200cm x 290cm 

Badour

Deze serie heeft de echte Vintage look en verkrijgbaar in 4 mooie vergrijsde oker, mos en masala kleuren. Alle kleuren en een close-up van dit vloerkleed zijn te zien via de link, klik hiervoor op de afbeelding van het kleed.

Deze vloerkleden zijn gemaakt van een mooie zachte katoen/polyester met toevoeging van Chenille. Dit Chenille zorgt voor de mooie softe kleurtoon en zachte structuur.
Verkrijgbaar in de maten:
160cm x 230cm
200cm x 290cm

Siberian, Nepalian, Tibetian

Drie dessins met Scandinavisch patroon vervaardigd uit 100% wol. Het grote voordeel van Wol is dat dit de warmte optimaal vasthoudt en in de zomers juist koel aanvoelt. Een vloerkleed dat niet alleen super zacht aanvoelt, de eigenschap van 100% wol is dat het tevens waterafstotend en brandvertragend is! Hier afgebeeld dessin Siberian, klik op deze afbeelding om ook de ander dessins te bekijken.

Deze hoogwaardige vloerkleden met een speelse ruitpatroon geven een ruimte niet alleen sfeer maar ook warmte.
Verkrijgbaar in de maten:
160cm x 230cm 
200cm x 290cm 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat