Laminaat, natuurlijker dan je denkt!

De Laminaatvloer blijft populair.  Afgelopen jaren kreeg laminaat een concurrent, de PVC stroken vloer, maar laminaat is altijd op nummer 1 blijven staan in de consumenten vloerenkeuze. Nu de consument steeds bewuster leeft met oog voor de natuur, neemt de interesse in laminaat in plaats van de PVC-vloer nog sterker toe. Waarom? De consument zoekt producten die duurzaam zijn of duurzaam zijn geproduceerd. De laminaat Rose Collectie voldoet aan beide! 

Onze XXL Rose achterwand als Eye Catcher in jouw winkel!

Een rustpunt in jouw winkel en toch ook een echte Eye Catcher, dat is onze XXL Rose achterwand. De wand is 2mtr hoog en 2.20 mtr breed en toch maar 1cm dik. Een lichtgewicht en daardoor makkelijk plaatsbaar. Onze drie compacte laminaat displays passen er perfect voor om zo tot een sfeervol geheel te zorgen. De wand kun je zelf op ieder gewenste hoogte plaatsen om de sfeerafbeelding meer of minder in het zicht te laten.

Laminaat. Natuurlijker dan je denkt! Door de natuurlijke uitstraling van de achterwand zal de link met de natuur bij onze laminaat collectie snel gelegd worden. Je merkt steeds vaker dat de consument behoefte heeft aan natuurlijke materialen. De basis van de items uit de Rose collectie bestaat uit hout uit duurzame bossen! Alle items uit de collectie Rose dragen dan ook het PEFC-keurmerk en zijn binnen Europa geproduceerd. Geen lange afstanden dus per boot of vliegtuig. PEFC staat voor duurzaam bosbeheer, voor iedere gekapte boom wordt een nieuwe boom geplant.

Deze XXL Rose achterwand kun je nu bestellen voor € 150,- (displays zijn los te bestellen en uit voorraad leverbaar) 

Alles compleet en overzichtelijk in de Rose laminaat brochure!

De 5 items van onze laminaat Rose collectie worden gepresenteerd in 2 compacte displays. De Rose, Rose Basic, Rose Wide, Rose Hydro en Rose Wide Hydro zorgen voor een breed keuzepakket voor de consument. Met de derde display maken we het aanbod in laminaat compleet. Hierin staan de 12 kleuren van het item Vitality de luxe + de 8 kleuren Vitality Lungo. Beide items Vitality zijn voorzien van een klik systeem, waarvan de Vitality de luxe plus alle items uit de Rose collectie ook met het gepatenteerde Uniclilc® systeem. 

Ben jij al dealer van onze laminaat collectie? Dan ontvang je van onze vertegenwoordiger binnenkort de Rose brochures. Hierin staan alle 5 de items overzichtelijk afgebeeld. Kort en bondig is te lezen wat de pluspunten van de diverse items zijn.  Met deze brochure kan jouw klant alle informatie thuis nog eens rustig doornemen en beslissen welke vloer uit de Rose collectie het nu uiteindelijk wordt.

Kies jij voor de XXL Rose achterwand, dan krijg je hier gratis een baliebord bij waarin je deze brochures kunt presenteren!

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.