Lancering lifestyle-interior PVC collectie, 80 verschillende vloeren op 1m²

Nieuw! Uitbreiding lifestyle-interior PVC vloeren.

Creëer 80 verschillende vloeren met onze lifestyle-interior PVC collectie! De PVC vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins.

Vorige week is de nieuwste uitbreiding op onze lifestyle-interior PVC lijn gelanceerd. Wij hebben deze voor het eerst mogen presenteren aan de bezoekers van onze “Voel je Thuis Vloerendag” in Rotterdam. Op Wonen360 stond hierover al een kort bericht, maar hier is uiteraard veel meer over te vertellen!

Wil je de collectie “Live” komen bekijken? Loop dan eens binnen bij onze service centra, of plan een bezoek aan de komende “Voel je Thuis” Vloerendagen. Maandag vindt deze plaats op ons hoofdkantoor in Zutphen en 19 oktober bij ons service center in Houten. Voor beide dagen is aanmelden nog mogelijk. Neem hiervoor contact op met je vertegenwoordiger.

80 PVC keuzes op 1M²

Onze huislijn PVC bestond reeds uit 38 sku’s en is nu ruim verdubbeld naar in totaal 80 sku’s!! De collectie is niet alleen  uitgebreid met nieuwe dessins, maar ook met nieuwe tegelmaten waarbij de 91x91cm onze favoriet is.

De verbreding van onze lifestyle-interior PVC lijn heeft geresulteerd tot een onevenaarbare collectie waarmee 80 verschillende PVC vloeren gelegd kunnen worden. Al deze sku’s zijn overzichtelijk gepresenteerd in 2 sfeervolle displays die in totaal nog geen 1m² als oppervlakte in beslag nemen! De eerste displays van deze nieuwe PVC collectie zullen volgende week al uitgeleverd worden.

Nieuwe houtdessins 

Het aantal houtdessins binnen onze collectie is uitgebreid met 5 nieuwe dessins. In totaal telt de PVC lijn nu 12 houtdessins die leverbaar zijn in 5 varianten.

Visgraat groot 0.55 
plankmaat 610mm x 150mm.
Visgraat klein 0.55 
plankmaat 410mm x100mm.
Lange plank 0.55
plankmaat 152x230mm.
Korte plank 0.30
plankmaat 122x230mm.  
Rigid 0.55 plankmaat 152x230mm. 
Deze heeft een kliksysteem.

Alle 0.55 varianten zijn ook toepasbaar bij projecten waar gebruiksklasse 33 vereist is. Deze 5 varianten bieden enorm veel mogelijkheden. Eenheid in kleur, maar toch variatie in legwijze binnen één project. Hiernaast wandelen we even langs een aantal houtdessins van onze collectie PVC. De 5 nieuw toegevoegde dessins geselecteerd uit de best verkopende kleuren van de hele PVC markt.

De trend marmer & beton

De PVC lijn is naast houtdessins ook uitgebreid met 10 nieuwe marmer- en betonlook dessins. Met name de marmerlook is een nieuwe trend binnen de gehele interieur branche. Als keukenblad, maar ook in stofdessins zie je dit patroon steeds vaker. Binnen onze PVC collectie waren al 2 marmer en 2 beton dessins die zowel in plank als tegel leverbaar zijn. 

De nieuw toegevoegde kleuren marmer- en betonlook zijn leverbaar in 2 tegel formaten.

  • Formaat klein 45x91cm.
  • Formaat groot 91x91cm.

Met name dit grote vierkante tegelformaat is tijdens de vloerendag vorige week maandag zeer enthousiast ontvangen.
De variatie in de toegevoegde marmer en betonlook loopt van licht tot donker. Toepasbaar in vele interieurstijlen en door de toplaag van 0.55 ook prima toepasbaar voor projecten. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.