lifestyle-interior Summerflow, de zomerse twist voor uw gordijncollectie

Summerflow, onze nieuwste lifestyle-interior gordijncollectie!

Onze nieuwste gordijncollectie ‘Summerflow’ is een set die bestaat uit 7 items die elkaar in kleur versterken. Een collectie met een mooie diversiteit in type stoffen; kamerhoge uni’s, blackouts met bijpassende transparanten, een kamerhoge velours en een zomerse print in zowel mooie pastellen als landelijke tinten. Hieronder lichten wij een aantal van deze items voor je toe.

Een serie gordijn en transparant items met zomers kleurenpalet

ALWAYS
De kracht van kleur! Dit item (zonder verzwaringskoord) is zowel kamerhoog als kamerbreed te verwerken, valt mooi soepel en is heel goed toepasbaar als vouwgordijn. 

Het palet van dit item sluit perfect aan bij het item Summerflow en bestaat uit mooi pastellen en subtiele zeegroenen, grijsblauwen, poederrose en blush tinten. Uiteraard ontbreken de naturellen ook niet!

SOFT DARK
Mooi van binnen. Mooi van buiten! Een prachtige zachte soepel vallende blackout zonder zichtbare coating, waardoor de stof aan beide zijden kleur heeft! Juist daarom is dit item mooi toepasbaar in zowel woon- als slaapkamer, zodat ook aan de buiten zijde van het huis eenheid getoond wordt. 

SOFT LIGHT
Het item Soft Dark is in dezelfde kleuren toepasbaar met inbetween Soft Light. Rustige gedempte tinten die rust uitstralen als linde groen, sky blue en zacht taupe.

SUMMERFLOW

Een opvallend maar sfeervol dessin dat zeker de aandacht zal trekken in uw etalage! Daarom zal bij iedere stalenset ook een showbaan van dit item meegestuurd worden.

De gele broek tussen de grijze pakken‘, noemt Mart Visser een item dat in het oog springt en een hele collectie daarmee onder de aandacht brengt.  

De nieuwste items voor de consument te zien op lifestyle-interior.nl

Een grote sortering aan lifestyle-interior producten wordt getoond op onze consument gerichte website lifestyle-interior.nl, zo ook onze nieuwste gordijnitems! Always, Dreamworld, Huggy, Lizzy, Soft Dark, Soft Light en Summerflow!

De producten zijn makkelijk te filteren op type, kleur, materiaal, etc. Zoek je een gordijn met print? Dan vink je dat aan. Dit geldt ook voor de overige productgroepen. Zoek je een PVC vloer met een bepaalde plankmaat dan is het gemakkelijk om deze te filteren! Wij hebben er bewust voor gekozen om niet de gehele collectie online te zetten, het moet voor de consument overzichtelijk blijven. Een goed beeld waar onze lifestyle-interior collectie uit bestaat waaronder de meest recente producten die afgelopen periode gelanceerd zijn. 

Bij veel producten wordt een interieur foto getoond. Zo is het voor de consument duidelijk te zien hoe het in de ruimte eruit ziet. 

Tip: Twijfelt een klant over een product bij jou in de winkel? Laat weten dat ze altijd op de lifestyle-interior website het product online nog rustig kunnen bekijken. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Onze duurzame gordijncollectie is uitgebreid!

Wij hebben weer een aantal nieuwe duurzame gordijnen mogen toevoegen aan onze Eco Friendly Fabrics collectie. De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen.

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

brandvertragende stoffen

Denk na over veiligheid in huis!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in alle woningen in Nederland rookmelders op te hangen. Niet alleen de rookmelders in huis bieden een