Maak gebruik van onze folderservice, nu is frisse voorjaarskleuren!

Jouw winkel in beeld met onze folderservice!

De winkels mogen gelukkig weer open! Breng jouw winkel in beeld met de huis aan huis folder en laat weten dat in jouw winkel de nieuwste producten en trends te zien zijn. 

Het hele jaar door kun je hiervan gebruik maken. Een service waarmee wij voor jou de hele opmaak van de folder verzorgen en waar alleen nog het logo van jouw winkel aan toegevoegd hoeft te worden. Ook het regelen van de verspreiding in jouw regio nemen wij je uit handen. Breng hiermee niet alleen je winkel in beeld, maar profiteer ook van de vele voordelen.

Alle pluspunten van onze folderservice op een rijtje:
• lifestyle-interior folder met bijbehorende acties (gedurende de actie maanden)
• Voorzien van jouw logo plus winkelinformatie
• Verwijzing naar je website ook door QR code
• Verwijzing naar je winkel via onze lifestyle-interior website
• Standaard opmaak is verzorgd
• Verspreiding in jouw gewenste postcode regio’s

Je kunt ook kiezen voor onze merk brochures, lees hieronder meer!

Korting op Tapijt, Houten jaloezieën en Plissé & Duplé gordijnen

Je kunt niet alleen profiteren van het gemak van onze folderservice, maar ook van de inkoop kortingen die wij hierbij bieden. In deze folder lichten wij ons lifestyle-interior tapijt en lifestyle-interior houten jalouzieën en Plissé & Duplé gordijnen uit. Op deze producten krijg je van ons 10% inkoopkorting. Wil jij je klant verblijden met een hogere korting? Dat kan, je bepaalt zelf wat jij bovenop onze 10% extra als korting wilt geven. 

Naar wens ontvangt u hierbij het binnenzonwering’s POS pakket, bestaande uit een poster en staande drieluik voor op uw balie of ontvangst tafel. 

Met verspreiding

Onze huis aan huis folder is inclusief verspreiding in de door jouw gekozen postcodes uit de bijbehorende postcodelijst. Wij zorgen dat de folder in de door jouw gekozen regio’s in de brievenbus valt. In welke week? Dat bepaal jij zelf. Houd rekening met circa 4 weken voor de opmaak, de verwerking, het drukken plus de verspreiding. Jouw inschrijving en akkoord voor de proef en regio’s dienen daarom uiterlijk 3 weken voor gekozen verspreidingsweek binnen te zijn. Zie hiervoor ook het overzicht hierboven.

Wil je jouw folder zonder verspreiding om bijvoorbeeld te gebruiken voor promotie in je winkel of een braderie of beurs? Dan is deze ook te bestellen zonder verspreiding in een kleine oplage van maar 5000 stuks. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met de lifestyle-interior folderservice? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat