Maak je winkel zichtbaar met onze folderservice

Jouw winkel in beeld!

Het blijft een bizarre tijd waarin wij zitten. Juist nu is het belangrijk te laten weten dat je winkel bereikbaar is en om je gezicht te laten zien. Laat weten dat advies aan huis eventueel mogelijk is of op andere digitale wijze advies te geven. Laat zien dat je er bent! Hiervoor bieden wij onze folderservice, het hele jaar door kun je hiervan gebruik maken. Een service waarmee wij voor jou de hele opmaak van de folder verzorgen, waar alleen nog het logo van jouw winkel aan toegevoegd hoeft te worden. Ook het regelen van de verspreiding in jouw regio nemen wij je uit handen. Breng hiermee niet alleen je winkel in beeld, maar profiteer ook van de vele voordelen. Lees hieronder alle voordelen, de vele extra’s en onze nieuwste merk brochures om te laten verspreiden!

Wat houdt onze folderservice in:

  • lifestyle-interior folder met bijbehorende acties (gedurende de 3 actie maanden)
  • Voorzien van jouw logo plus winkelinformatie
  • Verwijzing naar je website ook door QR code
  • Verwijzing naar je winkel via onze lifestyle-interior website
  • Standaard opmaak is verzorgd
  • Verspreiding in jouw gewenste postcode regio’s
  • Ook met jouw wensen mogelijk (opmaak op maat mogelijk vanaf een oplage van 10.000 folders. Uitsluitend met onze merken/producten of niet concurrerende artikelen.) 

Met verspreiding 

Onze huis aan huis folder is inclusief verspreiding in de door jouw gekozen postcodes. Wij zorgen dat deze in de door jouw gekozen regio’s in de brievenbus valt in de door jou gekozen week. Jouw inschrijving en akkoord voor de proef en regio’s dienen dan uiterlijk 3 weken voor gekozen verspreidingsweek binnen te zijn. 

De voordelen

Korting op PVC & Gordijnen
Je kunt niet alleen profiteren van het gemak van onze folderservice, maar ook van de inkoop kortingen die wij hierbij bieden. Ieder seizoen passen wij niet alleen de uitstraling van de folder aan, maar worden ook nieuwe producten vermeld met een daarbij geboden inkoopkorting. In deze voorjaars editie lichten wij ons lifestyle-interior PVC en lifestyle-interior Gordijnen & Transparanten uit. Op beide producten krijg je van ons inkoopkorting. Wil jij je klant verblijden met een hogere korting? Dat kan, je bepaalt zelf wat jij bovenop onze geboden inkoopkorting extra als korting wilt geven.

Nieuw! DE QR CODE
Het is 2021 en de technologie staat voorop. In de huis aan huis folder zie je verschillende QR codes staan. Deze QR codes linken naar trends en tips op de lifestyle-interior website. 

Wij zetten je op onze website!
Ook op onze vernieuwde lifestyle-interior website komt jouw winkel in de picture. Wij promoten onze acties en laten weten bij welke winkels deze acties gelden.

Folder geheel op maat?
Zie je bijvoorbeeld liever laminaat op de voorkant of wil je aandacht voor de COREtec PVC collectie? Dit kan in de folder aangepast worden. Je kunt dit aangeven bij je vertegenwoordiger, wij maken dan de folder geheel passend naar jouw wensen. (dit is mogelijk bij afname vanaf 10.000 folders en uitsluitend met onze merken/ producten of met niet concurrerende artikelen)

Ook in digitale versie mogelijk

Steeds vaker lezen we digitaal, daarom is de digitale folder in een stevige opmars gekomen. Ook wij spelen hier op in! Wij bieden bij de huis aan huis folder de mogelijkheid om ook een digitaal folderpakket af te nemen. 

Hoe werkt het?
Het is vrij simpel. Nadat de opmaak van jouw digitale folder gereed is krijg je van ons een URL link, als je deze link opent kom je gelijk op jouw digitale folder (iedereen krijgt dus een persoonlijke link). Je bent vrij om te beslissen wat je met die link doet, wij adviseren om deze op diverse kanalen te promoten.

  • Zet de digitale folder op de homepage van je website.
  • Maak een Facebook post en herhaal deze gedurende de actie periode.
  • Zet jouw digitale folder in de biografie van jouw Instagram. 

Het is trouwens ook mogelijk om alleen voor het digitale folder pakket te kiezen, maar wij zijn van mening dat huis aan huis en digitaal elkaar versterken voor een nog beter resultaat!

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.