Mart Visser collectie! Een elegante eyecatcher ook voor jouw winkel!

“Mart Visser”, het label dat niet mag ontbreken in uw winkel!

Na het succes van de ‘Mart Visser Carpets’ zette de couturier en kunstenaar zijn passie voor het interieur door met de lancering van een complete lijn raamdecoratie stoffen.

“Designs to Decorate”. Deze unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties.

Mart Visser: “De mix & match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Ook zijn er poedertinten in zowel rose als grijs/blauw tonen. Dat de gehele collectie ‘groen’ geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden, maakt me heel trots.”

Mart Visser heeft deze collectie ontworpen in samenwerking met Headlam. Met een start van 21 elegante interieurstoffen voor gordijnen en raamdecoratie werd het label ‘Mart Visser Designs to Decorate’ in 2018 gelanceerd. Inmiddels is deze collectie uitgegroeid tot ruim 40 items. Onlangs is hier een geheel nieuwe lijn aan toegevoegd, Mart Visser “Finest FR Fabrics”. Meer hierover verderop in deze nieuwsbrief. 

Mart Visser; “Mag ik u verleiden?”

Het succes van deze collectie delen wij graag. Ben je geïnteresseerd in de Mart Visser Carpets collectie of de Mart visser interieurstoffen lijn? Onze vertegenwoordiger adviseert graag over de mogelijkheden hieromtrent.

Als Mart Visser Ambassador ontvang je namelijk vele extra’s, waaronder een stijlvolle presentatie voor in je winkel waarin de items goed tot zijn recht komen, grote visuals geheel in stijl plus een digitaal pakket voor extra presentatie mogelijkheden op jouw website of social media kanalen.

Voor meer informatie, stuur ons een bericht via onderstaande button of neem contact op met je vertegenwoordiger.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.