Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor ondernemers?

Win Uw Woonboek 2022!

Ken jij Uw Woonboek 2022? Het is een hardcover salontafelboek  met reportages van bekende interieur architecten en exclusieve interieurs. Een must-have voor elke interieur liefhebber.

In deze editie staat Mart Visser! Wij geven 2x een exemplaar weg. Lees hier wat je moet doen om kans te maken op dit mooie boek voor in je winkel of op je eigen salontafel. 

Wat moet je doen om kans te maken?

Heel simpel! Volg ons op ons YouTube kanaal of Pinterest kanaal:

Mart Visser in beeld

Vind jij het leuk om meer van Mart Visser te zien! Vanaf 24 augustus is hij te zien in het programma ‘Heb ik wat van je aan’ . Drie modeontwerpers strijden om de gunst van een bekende Nederlandse vrouw. De BN’er in kwestie geeft precies aan wat ze wel en vooral niet wil. In vier dagen maken de ontwerpers een outfit.

Heb jij al gekeken? Elke woensdag om 20.30 uur op net5.

Mart Visser Art Work Boek

Mart Visser lanceert zijn eerste kunstboek, een prachtig gefotografeerd overzicht van zijn werk van de afgelopen jaren. Dit boek geeft je een unieke kijk achter het creatieve proces van de kunstenaar. Een indrukwekkend overzicht van zijn sculpturen, schilderijen en grote installaties. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat