Mart Visser Paris Rideaux. De uitbreiding die niet aan uw collectie mag ontbreken!

In 2017 maakten wij kennis met de Mart Visser Carpets collectie en in 2018 lanceerden wij een lijn interieurstoffen, Mart Visser Designs to Decorate, die wij ontwikkelden in samenwerking met couturier Mart Visser.

De Mart Visser Carpets collectie is een exclusieve lijn stijlvolle vloerkleden bestaande uit 8 items verkrijgbaar in standaard maten, maar ook op maat gemaakt.  

De basislijn interieurstoffen Designs to Decorate bestaat uit 48 stijlvolle items gepresenteerd in een collectie van 39 hangers. De items variëren van crushed velours, verduisterend tot transparant- en mesh items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie.

Deze collectie is nu naar wens voor €125,- uit te breiden met vijf nieuwe items. Deze uitbreiding draagt de naam Paris Rideaux. 

Mart Visser Paris Rideaux

Een uitbreiding voor de echte liefhebber! De grove weef items en de interieurstoffen met subtiele glans zijn het meest geliefd in de Mart Visser collectie. Hierop voortgeborduurd brengen wij de uitbreiding Spring Paris Rideaux met 5 nieuwe items. Eén van deze items, de Mixxed, lichten wij graag toe.

MIXXED: Een robuust transparant item, ontwikkeld met het unieke Art Work op doek van Mart Visser als inspiratie. De specifieke mix in grijs en blauw tinten met de expressie van de abstracte wijze waarop deze gecombineerd worden maken het geheel als een Fabric Artwork.

City Elegance • Modern Painting • Expression

Hierboven is een sneak peek van de collectie bestaande uit 5 kamerhoge, soepel vallende items met de favoriete kenmerken van de topsellers uit de Mart Visser collectie Designs to Decorate. 

City Elegance, Modern Painting, Expression en Fabric Artwork. Woorden die deze collectie tot leven brengen. Mocht je de items Boutique,  Elegance, Fragile, Mixxed en Tempting ook aan je collectie toe willen voegen? Laat het ons weten!

Stijlvolle Mart Visser show presentatie

De collectie Designs to Decorate wordt bij onze Mart Visser Ambassador klanten gepresenteerd in een passende stalen unit voor alle hangstalen en extra ondersteund door een stijlvolle showpresentatie waarin 26 items groot uitgelicht worden, gecombineerd met visual. Deze presentatie laat de collectie spreken en zorgt voor een unieke eyecatcher in de winkel. Door ook te kiezen voor de extra presentatie van de Finest FR collectie is met alle units samen een echte shop in shop te creëren. Als Mart Visser Ambassador ontvang je bovendien een extra scherpe marge op alle items in de Mart Visser collectie. 

Ben je geïnteresseerd in de Mart Visser Carpets collectie, de Paris Rideaux uitbreiding of om Mart Visser Ambassador te worden? Stuur ons een bericht of neem contact op met je vertegenwoordiger.

Mart Visser Finest FR Fabrics

Een toepasselijke naam voor een luxueuze interieurstoffen collectie van verfijnde materialen met als extra een brandvertragende functie. De stoffen zijn uitermate geschikt voor projectmatig gebruik. Door de unieke uitstraling van de stoffen en de toegankelijke prijsstelling zijn deze tevens prima toepasbaar in het interieur van de consument. 

Zoals in de afbeelding met showpresentaties te zien is, is ook bij de collectie Finest FR Fabrics een bijpassende displaypresentatie te bestellen. Een compacte stijlvolle presentatie waarin 6 items uitgelicht worden compleet met visual, tevens is ruimte voor de 8 hangstalen wat zorgt voor een mooi geheel.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.