Bostik

De producten van Bostik doen veel meer dan enkel het verlijmen van onderdelen. Ze ontwikkelen al meer dan een eeuw slimme oplossingen waarmee het dagelijks leven vereenvoudigt.

Bostik lijmen zijn bijna overal terug te vinden: aan het begin van het leven en het einde ervan, van thuis tot kantoor, van levensmiddelen tot transport. Onze lijmsystemen worden gebruikt voor ontelbare toepassingen. Deze producten zijn misschien nauwelijks te zien, maar hebben wel een grote impact: ze dragen bij aan een wereld die veiliger, flexibeler, efficiënter en verstandiger is.

Een Internationale Marktleider in Lijmtechnologieën

Bostik is één van de grootste lijm- en kitproducenten. Het bedrijf telt wereldwijd 5.000 werknemers die zijn verspreid over 50 landen, verdeeld over vijf continenten. Bostik klanten zijn werkzaam in uiteenlopende markten, maar vind je met name in de industriële productie, de bouwmarkt en de consumentensector.

Bostik-lijmen worden gebruikt binnen de fabricage en assemblage van producten binnen diverse sectoren. Denk daarbij aan de gehele bouwkolom en de auto-, spoorweg- en luchtvaartindustrie, maar ook aan markten die zich bezig houden met het fabriceren van verpakkingsmateriaal, tapes, labels, elastische lamineringen en schoeisel.

De industriële activiteiten breiden ze continu uit, waarbij ze samenwerken met grote producerende spelers: van toonaangevende automerken tot de ‘big food companies’.

Daarnaast worden slimme lijmsystemen wereldwijd gebruikt voor zowel de bouw van nieuwe panden als renovatieprojecten. Ze bieden oplossingen voor het leggen van vloeren, betegelen, vochtwering, afdichtingen, decoratie en inrichting, montage en isolatie.

Ons laatste nieuws

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

Lees meer »

Pagina's

Wij gingen u voor

Lees hier het laatste Bostik nieuws!