COREtec®

Wat is COREtec®?

COREtec® is een innovatieve, meerlaagse designvloer met klikprofiel dat de wereld aan jouw voeten legt. COREtec® onderscheidt zich op de markt door de brede selectie van authentieke en natuurlijke decoren, de unieke samenstelling van de speciale kernen, de opmerkelijke eigenschappen en het uitzonderlijk comfort. Het uitgebreide aanbod bestaat inmiddels uit meer dan 230 decoren, beschikbaar in verschillende formaten en breed kleurenpalet.

COREtec®-vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterdichte kwaliteiten, met een slijtvaste toplaag en een geïntegreerde kurkonderlaag. Daarbovenop zijn de vloeren in deze collectie extreem stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Alle COREtec®-vloeren kunnen op bestaande vloeren geïnstalleerd worden en zijn dermate geschikt voor renovatieprojecten. Door het geïntegreerde kliksysteem waar geen lijm, spijkers of cement aan te pas komen, kan de vloer namelijk eenvoudig en snel geplaatst worden.

Al deze technische verfijningen maken van COREtec® één van de mooiste, duurzaamste en gemakkelijk te onderhouden vloeren op de markt. Alle vloeren kunnen bovendien met bijpassende plinten en profielen afgewerkt worden. Dankzij de speciale onderhoudskit zijn de vloeren gemakkelijk te onderhouden.

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor

COREtec® Collecties

Elke collectie biedt een unieke combinatie van stijl, kracht en eenvoud. Ontdek hieronder alle Coretec® collecties.

COREtec Naturals

Naturals-collectie geeft natuur bovennatuurlijke krachten. Je vloer is een technologisch hoogstandje. En dat merk je doordat die slijtvast is, tegen een stoot kan en niet bang is van water.

COREtec Essentials

Jouw COREtec® vloer past altijd bij jouw stijl. Gemaakt voor het echte leven, ontworpen voor eenvoud.

COREtec XL-END

De uitzonderlijk lange XL-END planken zijn maar liefst 2,10 meter lang en 15 mm dik. Dankzij de extra dikke slijtlaag van 0,8 mm scoren deze klassevolle vloeren uitstekend op het gebied van slijtvastheid en slagvastheid.

COREtec Authentics

Deze collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen. Ontdek onze nieuwste Authentics by COREtec® collectie.

COREtec Megastone

Deze vloeren zien er uit als steen, maar voelen warm en comfortabel aan. 

COREtec Naturals

Met natuurgetrouwe houten dessins, geeft deze collectie je interieur een warme en natuurlijke toets.

COREtec Ceratouch

COREtec® Stone combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel, met het plaatsingsgemak van een COREtec® vloer.