ESTILLON

Estillon

Bent u opzoek naar een oplossing voor het installeren van een Estillon (onder-)vloer? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over onze producten? Het team van Estillon of uw contactpersoon bij Headlam adviseren u graag. Ga naar www.estillon.nl voor meer informatie over onze producten.

WE WILL IMPROVE YOUR FLOOR

Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires heeft Estillon een leidinggevende positie in de markt. Dankzij de ontwikkeling van diverse innovaties, producten en installatietechnieken biedt Estillon een compleet assortiment ondervloeren/ondertapijten voor alle typen vloerbekleding. Een jarenlange ervaring met vele succesverhalen in de projectinrichting, zoals hotels, casino’s, theaters, cruiseschepen, moskeeën en kantoorinrichting maakt Estillon een specialist op dit gebied!

Waarom adviseren wij om ondervloeren van Estillon te installeren? 

Of u nu ondervloeren koopt, verkoopt of installeert, het is belangrijk om te weten dat een goede kwaliteit ondervloer bijdraagt aan een langere levensduur van de vloer. Ondervloeren zorgen voor een stabiele en duurzame installatie,  de vloer wordt beschermd tegen voortijdige slijtage. Tevens versterkt een ondervloer de ervaring van luxe en comfort. Onze ondervloeren zorgen voor een goede geluidsdemping en hebben isolerende eigenschappen.

Wij bieden verschillende ondervloeren aan die geschikt zijn voor vloerverwarming. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod in ondervloeren met brandwerende eigenschappen. Uiteraard uitgerust met de vereiste certificaten.

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij kiezen voor groen, wat is uw keuze?

Estillon wil een voorbeeld zijn in het maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Daarom zijn we toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze prestaties naar een duurzame toekomst. Met de drie P’s – Planet, People, Profit – zorgen we voor een evenwicht dat gezond is voor het milieu, de mens en organisatie.

In een wereld waarin grondstoffen niet onbeperkt zijn, is recycling onmisbaar. Estillon is altijd al bezig geweest met het scheiden van ons plastic, rest-hout en papier.

Daarnaast promoten we isolerende ondervloeren om opgewekte warmte binnen te houden.

Maar we vroegen ons af: is dat werkelijk alles wat we als bedrijf kunnen doen? We zijn op onderzoek uit gegaan om zelf ook deel te nemen aan de circulaire economie. Want waarom proberen we niet gewoon zelf te recyclen en hergebruiken? We zijn actief gaan innoveren in duurzame producten die bijdragen aan een circulaire economie. Onze Green Choice productlijnen bestaan uit duurzame ondervloeren en isolerende ondertapijten, gemaakt van gerecycled materiaal zoals: hergebruikt polyurethaan schuim, textielvezels, gerecyclede rubberkorrels en oude PET flessen.

Lees hier het laatste Estillon nieuws!