Forbo

Van hal tot zolder

Forbo Flooring heeft voor elke ruimte een geschikte vloer: Van hal tot zolder. Kom binnen en ontdek de vele mogelijkheden!

De basis voor elke ruimte is een mooie vloer. Een vloer die helemaal past bij jouw woonstijl en wensen. De keuze voor bepaald materiaal is afhankelijk van de ruimte. In de keuken bijvoorbeeld moet deze vochtbestendig zijn, in de woonkamer slijtvast en in de slaapkamers warm en comfortabel. Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo Flooring hebben alledrie de juiste eigenschappen en heel veel keuze in dessins en kleuren. Met een schoonloopmat van Coral maak je het compleet, de achterliggende vloer blijft schoner en de entree ziet er ook nog eens prachtig uit.

De hal is je visitekaartje

Een mooi entree begint met een Coral schoonloopmate en vervolgens die mooie vloer. Marmoleum, Novilon en Allura zijn alledrie oersterk, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Wel zo praktisch voor in de hal.

Jouw woonkamer, jouw woonstijl

Sfeer in huis wordt bepaald door de vloer. Zowel Marmoleum als Novilon hebben een moderne uitstraling en worden in brede banen gelegd. Wil je de look van een stenen of houten vloer? Dan zijn Allura-tegels of stroken de ideale keuze. Welke bij jou past is een kwestie van smaak maar ze zijn alledrie een milieubewuste keuze. Ze worden namelijk in Nederland gemaakt, met groene stroom en zo min mogelijk transportkilometers. Marmoleum is van deze 3 de meest  groene en gezonde keuze. Deze vloer is namelijk helemaal gemaakt van puur natuur grondstoffen, CO2 neutraal geproduceerd en antibacterieel.

Mixen in de keuken

In de keuken is een vloer waarop geleefd wordt natuurlijk essentieel. Marmoleum, Novilon en Allura zijn allemaal heel gemakkelijk schoon te maken. En ze matchen ook nog eens heerlijk samen. Heb je bijvoorbeeld een open keuken? Combineer een Marmoleum betonlook vloer van de vtwonen collectie in de woonkamer met Allura grindvloer in de keuken. De voordelen van beide collecties en de woonmix die het helemaal maakt.

Zachte slaapkamers

Wie ook in de slaapkamer graag de laatste woontrends toepast, hoeft niets in te leveren aan comfort. Allura pvc stroken, een uitgebreide stroken- en tegelcollectie, is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en legpatronen. Zo kun je ook in je slaapkamer een industriële woonstijl creëren met een betonlookvloer of een klassieke stijl met een visgraat-parket. Allura wordt, net als echt steen of hout, in tegels of stroken gelegd. Doordat elke strook uniek is, is het resultaat een natuurgetrouwe en niet van echt te onderscheiden vloer. Net als Marmoleum en Novilon voelt het heerlijk comfortabel aan en is het ideaal in combinatie met vloerverwarming. Comfortabel en mooi voor elke trendy slaapkamer.

Werken en slapen op zolder

De bovenste verdieping maar zeker niet de minste verdieping, is de zolder. Een zolder kan je tenslotte op heel veel verschillende manieren inrichten. Als speelkamer, mini-appartement, tienerdomein of als thuiskantoor. Belangrijk dus dat je hier een multifunctionele vloer kiest die mooi is en tegen een stootje kan. En dat kunnen alle drie de vloeren van Forbo Flooring: Marmoleum, Novilon en Allura. En een heel fijn voordeel voor de zolder: ze zijn alledrie ook geluiddempend. Aan jou de keuze welke kleur, dessin of patroon past bij jouw zolder!

​​Vloerplanner

Twijfel je nog tussen een mooie zwarte visgraat vloer of een betonlook? Of wil je weten of jouw droomvloer wel past bij de kleur op de muur van je woonkamer? Met de verbeterde Forbo vloerplanner upload je heel makkelijk en zonder extra kosten je eigen foto’s. Zo zie je meteen welke vloer het beste past in jouw interieur. 

Meer informatie?

www.forbo-flooring.nl/vloerenvoorthuis

Upload je eigen foto en bekijk deze vloer in de vloerplannerwww.forbo-flooring.nl/vloerplanner

 

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor