Gerflor

Gerflor is koploper als het gaat om Luxury Vinyl-vloeren. Peter van de Bogert, Marketing Manager Gerflor Benelux: “Wij hebben niet alleen de uitstraling van onze vloeren hoog in het vaandel staan, maar ook het gebruiksgemak en innovatie. Op onze drie onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken dagelijks meer dan zeventig technici samen met laboratoria en universiteiten over de hele wereld. Samen ontwikkelen zij innovatieve oplossingen waardoor het installeren en onderhouden van vloeren steeds makkelijker wordt. Dit jaar is het 26 jaar geleden dat wij zijn gestart met Luxury Vinyl-vloeren”

Verschillende toepassingen

De Luxury Vinyl-vloeren worden op de markt gebracht onder de naam Creation en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van tegels en planken. De Creation 70 (toplaag: 0.70 mm) is geschikt voor zwaar professioneel gebruik, Creation 55 ( toplaag: 0.55 mm) voor professioneel en particulier gebruik en de Creation 30 (toplaag: 0.30 mm) voor licht professioneel en particulier gebruik. Van den Bogert: “binnen de verschillende kwaliteiten kan gekozen worden om de vloer volledig te verlijmen, zwevend te verwerken door te kiezen voor het verticale clic systeem of te kiezen voor het X’Press systeem”

Extra snel leggen met X’press

Onlangs ontwikkelde het innovatieteam de gepatenteerde X’press installatiemethode voor Gerflor. Van den Bogert: “X’press is een exclusief los legsysteem voor PVC vloeren met geïntegreerde, drukgevoelige lijm aan de achterzijde. Hierdoor is de vloer razendsnel te leggen én te verwijderen.”  De PVC vloer kan eenvoudig op een bestaande vloer geplaatst worden: ideaal voor renovatieprojecten of huurwoningen. De X’press installatiemethode is beschikbaar voor de hele Creation lijn, waarbij u kan kiezen uit verschillende toplagen, afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Creation 70 (toplaag: 0.70 mm) voor zwaar professioneel gebruik, Creation 55 ( toplaag: 0.55 mm) voor professioneel en particulier gebruik en de Creation 30 (toplaag: 0.30 mm) voor licht professioneel en particulier gebruik.

Barstensvol voordelen

Dankzij de nieuwe X’press installatiemethode wordt het leggen van vloeren een fluitje van een cent, maar dat is niet het enige voordeel van de Gerflor PVC vloeren. Van den Bogert: “Onze vloeren hebben nog veel meer gebruiksvoordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hygiënisch door de PUR+ oppervlaktebehandeling, geschikt voor vochtige ruimtes en aangenaam om op te lopen, ook met blote voeten. Daarnaast hebben ze een realistisch design door de vierzijdige vellingkant en matte afwerking met oppervlaktestructuur. Tot slot zijn de vloeren erg milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk 100 procent recyclebaar. Een perfecte keuze voor projecten waar duurzaamheid voorop staat.”

Trendy designs

In het assortiment van Gerflor vindt u meer dan 30 designs binnen de X’Press lijn. Deze worden ontwikkeld door het eigen designteam en zijn afgestemd op de huidige interieurtrends, zoals authentieke en moderne houtdesigns in stroken (18,4×121,9 cm) en trendy designs in tegels (30,5×61 cm). Om de vloer stijlvol af te werken biedt Gerflor MDF plinten met bijpassende designs. Van den Bogert: “Wilt u de vloer perfect onderhouden? Maak dan gebruik van de Gerflor Power Cleaner. Zo oogt uw PVC vloer nog jarenlang gloednieuw!” 

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor

Lees hier het laatste Gerflor nieuws!